Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved postbit icons not working after 1.8 upgrade ?
#1
Not Solved Sad 
hello,

Yesterday I upgraded my forum (1.6.1) to 1.8.3 and after the upgrade my Apart theme's postbit icons not working properly? As i'm aware Apart theme is not 100% compatible with 1.8, so what can I do in this situation ? I searched almost every thread here about this issue but still can't figure out how to solve this ? I'm not that great with CSS. pls help ? 
Reply
#2
Not Solved
you have to use a compatible theme for MyBB 1.8.x
http://community.mybb.com/mods.php?actio...ory=themes
Reply
#3
Not Solved
thanks for the help, but isn't there any way I can save my current theme without going with a new theme ? because I spent so much time on it Sad
Reply
#4
Not Solved
you can follow this guidance
upgrading guidance Wrote:Visit your Admin Control Panel, then go to Templates & Style > Templates > Find Updated Templates. This will show you a list of all the templates that have changed during the upgrade.

You can either revert these templates to their default - meaning all the changes you've made to it will be removed - or you can see a Diff Report which will show you exactly what's changed. If you have a custom theme installed, it is probably best that you look at the Diff Report and apply the changes you need.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)