Not Solved Forum Stats not working!
#1
Not Solved
I've noticed this since a few days, my site is: http://chillerr.com/index.php I've made a post in every single section, even checked the settings but the forum stats seemed to be frozen last night. No matter how many posts I made they stayed at: 4582 posts. This morning I saw the stats increased by 5 to make 4587 but I made posts to see if it worked but it still didn't work, what should I do?

In simpler words even if I make a post on my forum, forum stats stay the same even though I've not done anything to the settings.

Urgent. Please help.
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#2
Not Solved
Try to rebuild the stats cache.
Reply
#3
Not Solved
(2015-01-22, 07:31 PM)PhantomD Wrote: Try to rebuild the stats cache.

I've tried that, it updates the stats properly to the latest ones but soon freezes again, what should I do?
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#4
Not Solved
(2015-01-22, 08:21 PM)Redcap Wrote:
(2015-01-22, 07:31 PM)PhantomD Wrote: Try to rebuild the stats cache.

I've tried that, it updates the stats properly to the latest ones but soon freezes again, what should I do?

ACP>tools>Cache Manager>stats and click "rebuild cache".
Reply
#5
Not Solved
(2015-01-23, 08:14 PM)PhantomD Wrote:
(2015-01-22, 08:21 PM)Redcap Wrote:
(2015-01-22, 07:31 PM)PhantomD Wrote: Try to rebuild the stats cache.

I've tried that, it updates the stats properly to the latest ones but soon freezes again, what should I do?

ACP>tools>Cache Manager>stats and click "rebuild cache".

It updates the stats but then freezes again!
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#6
Not Solved
Look in:

AdminCP -- > Configuration --> Statistic Page --> Statistics Cache Time

Is this is non-zero set it to zero. When it is already 0, this is not the solution Wink .
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#7
Not Solved
(2015-01-23, 08:53 PM)Ad Bakker Wrote: Look in:

AdminCP -- > Configuration --> Statistic Page --> Statistics Cache Time

Is this is non-zero set it to zero. When it is already 0, this is not the solution Wink .

It's already zero.

Someone please help Sad
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#8
Not Solved
It'd be very kind if someone could help. This is turning into a trouble for me now Sad
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#9
Not Solved
Please could someone help Sad
[Image: aTOQl0h.png]
Reply
#10
Not Solved
erm, what do you have in index_boardstats under index templates?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)