MyBB GoMobile for 1.8.*
#21
Thanks, how can I install it? There are 2 folders: UPLOAD and XML. Do I have to upload the content of both folders to root, is XML a new folder in root, or can I just skip the XML folder?
Reply
#22
The header image (Phumix) isn't working.
Reply
#23
Bump. How can I install this plugin?

(2015-05-05, 06:17 PM)dotch Wrote: Thanks, how can I install it? There are 2 folders: UPLOAD and XML. Do I have to upload the content of both folders to root, is XML a new folder in root, or can I just skip the XML folder?
Reply
#24
update for 1.8.5 ?
_______________________________________________

It is not disgraceful to ask, it is disgraceful no to ask.


sory for my english .
Reply
#25
(2015-05-30, 08:59 AM)roy Wrote: update for 1.8.5 ?

I've got exams this week, but I will do next week or during the weekend.
Reply
#26
ok thanks phumix : )

looking forward for that update, i cant afford to buy a mobile theme. this one is free ty again

- also i have installed the one in github , problem is when i visit my site using mobile phone its not showing the gomobile theme, i need to manually login and switch theme first? Isnt possible to auto detect if its mobile then switch to it by default?
Reply
#27
(2015-06-13, 11:55 PM)pandabb Wrote: ok thanks phumix  : )

looking forward for that update, i cant afford to buy a mobile theme. this one is free ty again

- also i have installed the one in github , problem is when i visit my site using mobile phone its not showing the gomobile theme, i need to manually login and switch theme first?  Isnt possible to auto detect if its mobile then switch to it by default?

It should auto detect, what mobile device are you using? 
Upcoming version soon.
Reply
#28
This user has been denied support. This user has been denied support.
Hey Phumix, i have updated gomobile with your version and works well but here are a couple of issues, i hope you can help me..

As i am triying to upload the forum logo on the gomobile settings but it doesnt work, i just
edited #logo on global.css and added the logo.png there. it show correctly de logo now, but, where is supposed to show the logo set on gomobile settings, appears an unload image that redirects to http://mydomain.com/forum, as you can see marked with a red circle in the image attached... how can i remove that link or propely add the image logo from settings?


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
#29
^Elsnick go to MybbGomobile templates > header > then look for the code below and change the imr src path of the images.

<img style="max-height:35px; max-width:200px; margin-top: -7px;" src="/img/logo-w.png">

change /img/logo-w,png to the right path of your image.
Reply
#30
Hi Phumix ,

WAITING update Smile
_______________________________________________

It is not disgraceful to ask, it is disgraceful no to ask.


sory for my english .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)