Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved No page graphics showing
#1
Not Solved
   
Hello
I installed mybb v1804 on my local home server and it works great
if you access it with 127.0.0.1. I wanted remote access from the web
so had to port forward it on my router and forward my domain name
which is parked at godaddy.com. when i type in my domain name
the home mybb page shows no graphics just text..heres a screenshot
in the attachment. Any help would be greatly appreciated thanks.
 BTW I first setup smf 209 and it looked fine online, but I wanted mybb
as my forum it's having a hiccup i reckon.
Reply
#2
Not Solved
I don't know the steps to fixing it using the configuration file off the top of my head, but I can say:

Your CSS file (and a lot of your site, including admin panel) isn't loading because you have it configured for 127.0.0.1 (your local computer).

Right now, your CSS file which contains all your page graphics isn't showing, because it is trying to fetch it using this URL: http://127.0.0.1/cache/themes/theme1/global.css which won't work, because 127.0.0.1 will only work on your own computer.

Your CSS file loads using this link http://173.218.194.60:44400/cache/themes...global.css

Someone here should be able to help you change your configuration file for MyBB, because it isn't properly configured for your host.
Reply
#3
Not Solved
Open up inc/settings.php

Find $settings['bburl'] and set it to http://yourdomain
Find $settings['cookiedomain'] and set it to .yourdomain.com (the leading dot IS needed)
  • If your forum was at sub.yourdomain.com, you would use .sub.yourdomain.com
Find $settings['cookiepath'] and set it to "/" if your forum is not in a folder on your site, else set it to the folder without a trailing slash, but WITH a slash before.

Now - go to your ACP -> Configuration

Site Details
- Board URL to what you set bburl to above
- Cookie domain to what you set cookiedomain to above
- Same with Cookie path
PGP Key (Fingerprint: 23B6 F4C0 FE2D 45AA 61A0 1E86 DB87 09DC DD87 6E40)
Reply
#4
Not Solved
(02-22-2015, 07:30 AM)Greg Winston Wrote: I don't know the steps to fixing it using the configuration file off the top of my head, but I can say:

Your CSS file (and a lot of your site, including admin panel) isn't loading because you have it configured for 127.0.0.1 (your local computer).

Right now, your CSS file which contains all your page graphics isn't showing, because it is trying to fetch it using this URL: http://127.0.0.1/cache/themes/theme1/global.css which won't work, because 127.0.0.1 will only work on your own computer.

Your CSS file loads using this link http://173.218.194.60:44400/cache/themes...global.css

Someone here should be able to help you change your configuration file for MyBB, because it isn't properly configured for your host.
Thanks Greg, I'm gonna check into that

(02-22-2015, 08:54 AM)Josh H. Wrote: Open up inc/settings.php

Find $settings['bburl'] and set it to http://yourdomain
Find $settings['cookiedomain'] and set it to .yourdomain.com (the leading dot IS needed)
  • If your forum was at sub.yourdomain.com, you would use .sub.yourdomain.com
Find $settings['cookiepath'] and set it to "/" if your forum is not in a folder on your site, else set it to the folder without a trailing slash, but WITH a slash before.

Now - go to your ACP -> Configuration

Site Details
- Board URL to what you set bburl to above
- Cookie domain to what you set cookiedomain to above
- Same with Cookie path
Thanks Josh, will go through your instructions shortly
and reply back here
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)