Not Solved [JavaScript] Seems not to be working at all?
#1
Not Solved
Hey there, i have a problem with my javascript.
Basically quick login doesn't work (you press login after inputing the details, and it just does nothing)
And rate button doesn't work either, nothing happens at all.

It's a fresh install, but i have deleted the default theme, and installed a different one, could that be the cause?

Please help, i'm confused Huh
Reply
#2
Not Solved
Could you at least provide the forum url?
just a noob.
Reply
#3
Not Solved
Any other advice that i can actually take in? Smile
If you will explain me why do you need a forum url i'll provide it.

So far what i can tell is, javascript doesn't work. Smile
Reply
#4
Not Solved
"javascript doesn't work" => it needs checking
we can't guess the cause for the issues without looking at them
Reply
#5
Not Solved
Basically the issue seems to be happening when i install a new theme (incompatible one?)

I have reinstalled MyBB and it worked fine, but after that i installed a "carbon" theme and it f*!&@%$ up again :/
Reply
#6
Not Solved
^ well, what exactly is your MyBB version
Reply
#7
Not Solved
1.8.4 (the newest one)
it's basically a fresh re-install, except only change i have done is install a theme

http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=230 (this one)

After i have installed the theme (i only changed the default name) the "rate" button stopped working.
Reply
#8
Not Solved
sorry, we can't guess the cause of java script errors on a unknown forum.
if direct help required, you may PM me your forum url & a temporary admin account
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)