Not Solved Cache error or something...
#1
Not Solved
Hello

I have a problem with my forum at this moment, this morning I changed the texteditor color to a dark one, it doesn't changed (I just modified the css colors and I make sure that I modified the right one and was using that one)

I deleted cache, but nothing....

And now, I'm trying to modify this

Nevermind to the host, I uploaded it to a webhost now and the forum works, but the problem stills.

[Image: jSYublk.png]

To a dark one, I edited the file that contains the css but doesn't work.

Is that a cache problem or what is wrong?
Reply
#2
Not Solved
add this to the end of global.css of your theme and hard refresh (Ctrl+F5) the forum index and check....


div.sceditor-container {
    background: #202020 !important;
}

div.sceditor-container textarea {
    background: #202020 !important;
    color: #FFFFFF;
}
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#3
Not Solved
(2015-04-02, 06:33 AM)mmadhankumar Wrote: add this to the end of global.css of your theme and hard refresh (Ctrl+F5) the forum index and check....


div.sceditor-container {
    background: #202020 !important;
}

div.sceditor-container textarea {
    background: #202020 !important;
    color: #FFFFFF;
}

That put the text box dark, but the color of the text is dark http://i.imgur.com/VQvXsPq.png

And the text editor stills white http://prntscr.com/6olq2y

Thanks for your help Big Grin

-------Update---------

Well, I don't know what kind of error is it, but I tried to modify the color of the announcement in the left

[Image: XwejEY1.png]

In global.css I modified the colors to put it white

.announcement-box {
	background: #383838;
	margin-bottom: 15px;
	color: #FFFFFF;
padding: 10px 15px;
}

.announcement-box a {
color: #FFFFFF;
}

.announcement-box a:hover {
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}

But doesn't work, I did a hard refresh but nothing...

Any idea of what error is it?

-----Update------

No change I made is showing up.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)