Thread Rating:
  • 13 Vote(s) - 4.08 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Thank You/Like System v3.4.1 + MyAlerts and Tapatalk support
(2016-03-17, 02:03 PM)Eldenroot Wrote:
(2016-03-13, 07:44 PM)andrewjs18 Wrote:
(2016-03-13, 12:07 PM)Eldenroot Wrote: Works fine for me

that only adjusts the comma for the posts.

Srry, but works fine for me - postbit - user statistic - comma after thousand (1,000)

for the likes received?
Reply
Hi guys!

I have got some problems with the plugin!
After installing it and translating it (to german) it works fine.

My only problem is with the postbit part, that is supposed to show the likes given/recieved in the users postbit profile.

It won't show/update the tahnk yous at all!
Any ideas why or how to fix this?

This is my postbit_author_user:

  {$lang->postbit_posts} {$post['postnum']}<br />
    <br />
    {$lang->postbit_joined} {$post['userregdate']}
    {$post['replink']}{$post['profilefield']}{$post['warninglevel']}
    <br />
    {$lang->tyl_rcvd}: {$post['tyl_unumrtyls']}
    <br />
    {$lang->tyl_given}: {$post['tyl_unumtyls']}

It wont show it at all:

   


Any tips/help?
Reply
it is a lang file problem... try it in english
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply
I had the same problem with the english version though.
Do you have any ideas where or what the mistake could be? Smile
Reply
^ doesn't the plugin language files work if they added to German language folder ?
Reply
I translated the language file myself and added it to the german language folder, which is fine. Smile

I tried deleting the plugin completely and using the english original version but I still got the same problem which makes me think it hasn't anything to do with the translation. Smile
Reply
I cannot reproduce it Sad No idea
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply
I start to understans the problem.
The first part is fixed.

{$lang->tyl_thanks_rcvd}:
{$lang->tyl_thanks_given}:

referrs now to the according phrase (thanks given/received). I obviously got the wrong "path" to the numbers.
Do you know, what part of the code refers to the thanks given/received? That would help a lot!
I mean the amount of thanks given/received ;D



Nevermind, I figured it out somehow and it is working now! Smile

Right.
So sorry to be annoying again, but I hope someone knows what to do.
Everything is working fine now except one little thing!

On some posts the "thank you button" just doesn't show. I've got one User under whose posts the thank you button never shows and another user where the thank you button only shows on some posts but not all of them.
Do you know why that could be?
Reply
In my board I have a template problem. The "ThankYou" Button is above "Edit". Where in the templates do i have to look for this?

[Image: 5uPxqWR.png]
Reply
there is a group of templates in your theme - Thank you/like
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)