[Pushed] Close Thread doesn't work via reply
#1
Close Thread doesn't work via reply/quick reply...

https://github.com/mybb/mybb/blob/featur...#L889-L901
AliReza Tofighi
MyBB Persian Support
Reply
#2
Yeah, 0 and 1 are the other way round there. Weird that it works fine with custom mod tools though.

Also:
- https://github.com/mybb/mybb/blob/featur....php#L1390 and similar checks for showing modoptions are wrong, they should be based on "Can open/close threads?' and "Can stick/unstick threads?"
- unchecking both boxes doesn't do anything, I'd say it should revert the action and unstick/open the thread
Reply
#3
Hi,

Thank you for your report. We have pushed this issue to our Github repository for further analysis where you can track our commits and progress with fixing this bug. Discussions regarding this bug may also take place there too.

Follow this link to visit the issue on Github: https://github.com/mybb/mybb/issues/2022

Thanks for contributing to MyBB!

Regards,
The MyBB Group
Reply
#4
This is still happening for me in 1.8.7. Is there a way to fix this manually?
Reply
#5
politz.com.br/forum is working fine for the closed thread.

If i click in the button for post in the closed thread, i get a very polite message.
Reply
#6
Huh. When I click the "Close Thread" checkbox next to the Quick Reply box nothing happens.
Reply
#7
Sorry about the dumb question, but did you click in the "Go" button too when you select the Inline Moderator Option?

Sometimes when i just select the option the Forum go auto for the command. Sometimes i have to click in Go.
Reply
#8
It's not the Inline Mode option that doesn't work but rather the checkbox in Quick Reply. See attachment.

   
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)