Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago [General] Reputation | module isn't opening
#1
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
Site URL: http://letsforum.net

Problem: I'm having an issue with my reputation buttons. In the thread there is a Rate button which gives reputation to users but when I click it nothing happens. Nothing pops up, nothing. When I go to a user profile and click Rate to add reputation to their, the button also doesn't work. When I'm on the reputation page and hit Rate, it doesn't give rates.

Here's my headerinclude: (I figure their may be a jQuery issue within)

{$stylesheets}
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta name="description" content="LetsForum is a MyBB General Discussion, Webmaster, Gaming and Technology forum for all audiences." />
<meta name="keywords" content="Search Engine Optimization, Market, Websites, Webmasters, General, Forums, SEO, Gaming, Computing, Technology, Hosting, LetsForum" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>

<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css">
<script type="text/javascript">
<!--
    lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}";

    lang.select2_match = "{$lang->select2_match}";
    lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}";
    lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}";
    lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}";
    lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}";
    lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}";
    lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}";
    lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}";
    lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}";
    lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}";
    lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}";

    var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
    var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
    var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
    var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
    var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
    var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
    var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
    var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
    var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
    var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}";
    var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
      var yes_confirm = "{$lang->yes}";
    var no_confirm = "{$lang->no}";
    var MyBBEditor = null;
    var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif";
    var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />";
// -->
</script>

I'm willing to provide a test account to a MyBB Staff through this forum's PM system. Any assistance will be of use. I've been up all night and my head is really hurting.
Reply
#2
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
exactly which version of MyBB you are using ? is your forum hosted by icyboards multi-hosting ?
Reply
#3
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
My forum is hosted with Namecheap. I'm using the latest version of MyBB - 1.8.5 and I'm using the them, Sleeq which is a 1.8x theme that's here on the MyBB site.
Reply
#4
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
run file verification tool available at tools & maintenance section of admin panel to find missing / changed files.
ignore files reported from install folder & its subfolders. you have to replace reported files from MyBB source files
pack
of your forum's version. (if you are using Google SEO plugin then do not replace ~/inc/functions.php file)
Reply
#5
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
Okay I ran file verification. I got two reds, I'm guessing mean ignore files. These two come up as changed.

global.php
adminsuh/modules/tools/backupdb.php

I disabled backups in the backupdb.php file for extra security so only backups can be made from phpmyadmin. Now, I don't know why global.php has been changed. Not sure what I did but I was messing around with a couple compression plugins and realized they were just bugging with the site so I completely removed all those files. I may of accidentally replaced the global.php file but unsure. I'm going to check that now.

I'm not using the Google SEO plugin.

EDIT:
I checked out my global.php file and it looks like it was untouched. I don't know why it would come up as changed in the ACP.
Reply
#6
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
I'd suggest to replace global.php file from MyBB source files pack
And if you need direct help & if you can wait for a couple of hours then
you may PM me temporary access to forum admin panel to check the issue
Reply
#7
Solved: 6 Years, 2 Months, 4 Weeks ago
modal popups for reputation & report etc should work now.

issue was related to board url.
server setting has www & board url was missing it
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)