Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years, 6 Months ago Send PM/Email for awaiting approval
#41
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-26, 04:16 PM)Ad Bakker Wrote:
(2015-07-26, 04:02 PM)sarisisop Wrote: it, but forgot to reactivate Required Approval before testing.  Big Grin

Do I misunderstand you? But this plugin replaces the Required Approval plugin.

Mmmmmmmmmm that's odd, I'll go and have a look.

I have deactivated the Required Approval plugin, and tried but the new members first post or thread doesn't go for approval.  Confused

The only changes I made to your settings was to choose "All Forums" Hang on I'll try something.

OK it looks like it works, but not if I choose "All Forums" If I use "Select Forums" it works.
Reply
#42
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-26, 05:47 PM)sarisisop Wrote: OK it looks like it works, but not if I choose "All Forums" If I use "Select Forums" it works.

I'll have a look, this is again one of these things that wer not tested, and Murphy says that these are the places were it goes wrong.
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#43
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-26, 05:56 PM)Ad Bakker Wrote:
(2015-07-26, 05:47 PM)sarisisop Wrote: OK it looks like it works, but not if I choose "All Forums" If I use "Select Forums" it works.

I'll have a look, this is again one of these things that wer not tested, and Murphy says that these are the places were it goes wrong.

It's not a bog problem I can choose the forums, but as it said all I went for the easy option. Big Grin
Reply
#44
Solved: 6 Years, 6 Months ago
OK, I found the bug. It was due a change in settings name that I made earlier.
I updated the attachment in post #38. Only the plugin .php file has to be replaced.
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#45
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-26, 06:12 PM)Ad Bakker Wrote: OK, I found the bug. It was due a change in settings name that I made earlier.
I updated the attachment in post #38. Only the plugin .php file has to be replaced.

Yep that got it.
Reply
#46
Solved: 6 Years, 6 Months ago
New version again in post #38.
Made an exception when the plugin functions are called with zero data.
Please test and report!!!
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#47
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-27, 02:50 PM)Ad Bakker Wrote: New version again in post #38.
Made an exception when the plugin functions are called with zero data.
Please test and report!!!

OK It's still doing it, but I think I know why.

First off the error is coming from new threads. If he approves it via "Moderation Options: Approve Thread it works fine.

But if he approves it by ticking the box and using "Inline Post Moderation: Approve Post it gives the error.

I will have to instruct the staff the difference between approving a thread and a post, new threads must be approved via "Moderation Options" only they must not by approving the first post in the thread.  

[Image: d1n3dyi.png]
Reply
#48
Solved: 6 Years, 6 Months ago
(2015-07-27, 03:39 PM)sarisisop Wrote: I will have to instruct the staff the difference between approving a thread and a post, new threads must be approved via "Moderation Options" only they must not by approving the first post in the thread. 

OK that is a temporary solution, I will have a look and see what can be done.

First thing I must try is to reproduce it, that's halfway the solution.
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#49
Solved: 6 Years, 6 Months ago
How do I actually install this plugin and make it work properly?

I have no idea where all of the files should go.

I've already added newMemScr.php to the Plugins folder on my domain. Then when I added one of the language plugins to the language folder because it did not work without it.

But still in the Plugin Settings I cannot make any adjustments. It's not clickable even though it shows up there. I have other files that have not been uploaded but I don't know where to put them.

===
(5 Settings)

Settings for the New Member Screening plugin.
===

So how do I install this properly? I did not see any special installation instructions in the download. I have MyBB 1.8.7 installed.

Thanks for your help,

Roger
Reply
#50
Solved: 6 Years, 6 Months ago
Hello Roger there are three parts.

#1 newMemScr.php in Inc > Plugins

#2 newMemScr.lang.php in Inc > Languages > English*

#3 newMemScr.lang.php in Inc > Languages > English > Admin*

*Note although they are both called "newMemScr.lang.php" they are different, so it sounds like you may be missing the Admin one.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)