Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago CSS not Loading on Chrome for mybb
#1
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago
Okay this is slightly weird every other browser its fine..

but on chrome, its plain white background and text all over the place..

http://prntscr.com/7vz6hg (chrome screenshot)

http://prntscr.com/7vz6wm (other browsers screenshot)


link in signature...My friends thinks its host error but not sure
AdminAds! Free Advertising/Promotion Community
Reply
#2
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago
Is most probably the browser cache, can have nothing to do with host.
Try to clear the cache and do hard refreshes several times.
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#3
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago
(07-23-2015, 08:58 AM)Ad Bakker Wrote: Is most probably the browser cache, can have nothing to do with host.
Try to clear the cache and do hard refreshes several times.

we did that and its not just me others also have issues on chrome very few have no issues
AdminAds! Free Advertising/Promotion Community
Reply
#4
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago
Perhaps a Chrome problem. This thread has also problems.
Regards, Ad Bakker (NL)
Reply
#5
Solved: 4 Years, 2 Months, 3 Weeks ago
(07-23-2015, 09:06 AM)Ad Bakker Wrote: Perhaps a Chrome problem. This thread has also problems.

yes i think the new chrome is messing up
AdminAds! Free Advertising/Promotion Community
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)