Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years ago thread_status.css isn't loaded in forumdisplay.php
#1
Solved: 6 Years ago
Hello!
In my forum, thread_status.css isn't loaded when going to forumdisplay.php via webbrowser. There isn't even a link-tag in the html-output.

Table "mybb_themes" and table "mybb_themestylesheets" of the Database.

In mybb_themes, I unserialized and var_dumped some content for readabilty; in mybb_themestylesheets, I removed the huge stylesheet-column from the CSV-Output.

Forumlink

If possible, I prefer to not give Admin-Access to strangers.

Thanks in advance ...
Thomas131
Reply
#2
Solved: 6 Years ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
May not be the best way to do it, but I would include it in your headerinclude file. This has a potential of slowing down your site (not by much) if you include it on every page. It's just the quickest fix.
-Sparkks
Reply
#3
Solved: 6 Years ago
Not the best way, but better than nothing ... Thanks!

If someone has a clean sulotion, please post it here!

Thanks,
Thomas131
Reply
#4
Solved: 6 Years ago
not sure what you have done with the database and what you have achieved with that,
if you can trust me then you may PM me temporary access to forum admin panel to check

or it would be better to install & use a good looking theme for your forum
http://community.mybb.com/mods.php?actio...ory=themes
Reply
#5
Solved: 6 Years ago
Hello!
Thanks for answering.

Now I have set the file to attach globally via ACP -> Templates&Styles -> thread_status.css -> Properties

LG Thomas
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)