Not Solved Quick Edit No Longer Works
#1
Not Solved
The "Quick Edit" functionality has ceased functioning on my forum but I cannot determine how. The only cause I can think of is a CSS change a handful of days ago to the PM post width but "Quick Edit" stopped working yesterday (so it worked for at least 24 hours after the CSS change).

The pop-up menu works fine (as does Full Edit), however clicking on Quick Edit results in nothing happening. I don't know how to check for conflicts/errors, but I can provide my headerinclude and my postbit_edit templates, which are below.



postbit_edit

<a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" id="edit_post_{$post['pid']}" title="{$lang->postbit_edit}" class="postbit_edit"><span><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-edit fa-fw"></i> {$lang->postbit_button_edit}</span></a> &nbsp;
<div id="edit_post_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="javascript:;" class="popup_item quick_edit_button" id="quick_edit_post_{$post['pid']}">{$lang->postbit_quick_edit}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" class="popup_item">{$lang->postbit_full_edit}</a></div></div>
<script type="text/javascript">
// <!--
 if(use_xmlhttprequest == "1")
 {
 $("#edit_post_{$post['pid']}").popupMenu();
 }
// -->
</script>



Headerinclude

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<link href='//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.1.0/css/font-awesome.min.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Source+Sans+Pro:200,300,400,600,700,200italic,400italic,600italic' rel='stylesheet' type='text/css'>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="images/revolution/jquery-ui.js"></script>
{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
 lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}";

 lang.select2_match = "{$lang->select2_match}";
 lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}";
 lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}";
 lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}";
 lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}";
 lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}";
 lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}";
 lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}";
 lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}";
 lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}";
 lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}";

 var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
 var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
 var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
 var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
 var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
 var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
 var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
 var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
 var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
 var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}";
 var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
   var yes_confirm = "{$lang->yes}";
 var no_confirm = "{$lang->no}";
 var MyBBEditor = null;
 var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif";
 var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />";
// -->
</script>



There are no plugins on the forum.

Here is the forum link: http://theorionrepublic.com/index.php

Log in with the following credentials:

User: Test
Pass: test1

You can use this thread for Quick Editing.

What is the issue, and what can I do to fix it that doesn't involve reverting the CSS?

Thanks everyone!

Quick addition: The forum is running on 1.8.3. This thread is labelled as Javascript since I assume the problem is with that or jQuery. If I'm wrong, feel free to correct that.
Reply
#2
Not Solved
Is that postbit_edit template the original? Have you tried reverting it if not?
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#3
Not Solved
It is the original from the Revolution theme. I have made no personal changes to the postbit_edit template.
Reply
#4
Not Solved
Do you see this issue in the default theme?

EDIT: tested on default theme. Revert the postbit_edit template to the mybb default and post default template here. I will patch it to show your fontawesome stuff

Moved to theme support as it is an issue with the theme not MyBB
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#5
Not Solved
I've clicked Revert to Original on postbit_edit, here is what it is now:

<a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" id="edit_post_{$post['pid']}" title="{$lang->postbit_edit}" class="postbit_edit"><span>{$lang->postbit_button_edit}</span></a>
<div id="edit_post_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="javascript:;" class="popup_item quick_edit_button" id="quick_edit_post_{$post['pid']}">{$lang->postbit_quick_edit}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" class="popup_item">{$lang->postbit_full_edit}</a></div></div>
<script type="text/javascript">
// <!--
 if(use_xmlhttprequest == "1")
 {
 $("#edit_post_{$post['pid']}").popupMenu();
 }
// -->
</script>

Edit: Worth noting that Quick Edit still does not work after the revert.
Reply
#6
Not Solved
(2015-09-06, 07:47 PM)Synsensa Wrote: I've clicked Revert to Original on postbit_edit, here is what it is now:

Edit: Worth noting that Quick Edit still does not work after the revert.

Off course, It will not because href="javascript:;"

I've the same problem 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)