Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved 2FA Support
#1
Not Solved
Hi,

I have enabled 2FA in the ACP and it was coming up with no option to enter the auth code on the login page, so I replaced /index.php with this https://github.com/mybb/mybb/blob/featur.../index.php and now it is giving me this error Fatal error: Call to undefined method Page::show_2fa() in /home/removed/public_html/removed/index.php on line 553

Anyone?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#2
Not Solved
Anyone?
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Not Solved
Could you re-upload the contents of the whole admin folder? It looks like admin/inc/class_page.php is outdated, and if that's outdated there are likely other files in the same state.
Reply
#4
Not Solved
Thank you very much for your response Euan, The Fatal Error is gone but now it keeps telling me my code is wrong.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Not Solved
Hi,

There are a few reasons for this if I remember correctly, one of which can be that the time on the server is wrong (due to the way codes are generated and work). Can you check the time on your server as a precaution?
Reply
#6
Not Solved
The server is at the correct time.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#7
Not Solved
I'm not sure what else would cause the problem then. You are using Google Authenticator and not a 3rd party app, right? Did you print off your recovery codes?
Reply
#8
Not Solved
I am using Authy which is mentioned in the documentation. No, I'm just manually updating the database in phpmyadmin.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#9
Not Solved
Hm. Could you try disabling it then enable it through the ACP, taking a copy of your provided recovery codes and using Google Authenticator?
Reply
#10
Not Solved
The code is still incorrect. Thanks for helping me with this Euan.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)