Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Performance] Site extremely slow after update
#1
Not Solved
Hello!

I updated my site to 1.8.6 and after that everything works there super slowly.  I have to wait like up to 10 seconds for page to load. This is not my host's problem, because only forums are affected, main site is still fast. This problem started JUST after I updated to 1.8.6
Reply
#2
Not Solved
Is this on all areas of the site or just the admin panel? What plugins do you have installed? Please provide a forum url.
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#3
Not Solved
There's a known issue with a core database function that's causing some major slowdowns on the plugin listing page, but that shouldn't be used anywhere else. Can you list your plugins as Leefish asked? For more information, see here: http://community.mybb.com/thread-178452-...pid1183190
Reply
#4
Not Solved
All areas of the forum. ACP is Generated in 71.715 seconds. Other pages similar.
Plugins:
Apply Thread Prefix (1.1)
AutoMedia (3.0.3)
Shows Avatar on Threadlist and Forumlist (2.8.1)
Country Flag (1.1)
Floating Guest Notify (1.2)
Forum Views (2.0)
Inferno Shoutbox (1.3.1)
Latest Posts in sidebar (1.0)
MyAlerts (2.0.2)
MyForumIcons (1.00)
MyProfile (0.5)
MySEO (1.1)
MySubscriptions (2.01)
MyTabs (2.00)
OUGC Additional Usergroup Images (1.8)
OUGC Announcement Bars (1.8.0)
Recent Threads (8.0)
Report Private Messages (1.0.1)
SCD Hide From Groups (Free SCD Plugin) (2.5)
sitemapengine (1.0)
Social Sites (0.3.1)
Style Usernames (MyBB 1.6) (1.0.0)
Team Online (1.2.1)
Thank You/Like System (1.9.5)
Ticketsystem (1.1.2)
Top Stats (1.0.4)
View Groups (1.6)

Site: www.phoenixbuddy.com/forums
If you would like test account then:
Username: Test
Password: tester
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)