Not Solved [Error Message] Error 406
#1
Not Solved
I am not sure how to solve this; so I'm seeking help from the community.

Upon creation of my forums, I went to go to the AdminCP located within MyBB 1.8.6 forums so I could edit one of the templates (Home » Template Sets » Modern Templates » Edit Template: showthread) only to notice that I couldn't even edit a single line without it coming up an Error 406.

Quote:Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /admin/index.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

This is quite aggravating since for some reason; the Template I was attempting to upload was to fill in what was wiped from it. Whilst attempting to reupload it; I noticed the new Template (Modern v2 - AKA The one that has no edits; a clean install of the theme) could not transfer the specific bit of code either, without it resulting in the aforementioned error. When I attempt to upload said code, the link affected is http://umbranetwork.x10.bz/admin/index.php?module=style-templates&action=edit_template&expand=14 if that is of any help what-so-ever.

I just edited all of the Modern v2 codes with the Modern codes. But still, I'd like to be able to edit my files.
Reply
#2
Not Solved
contact your web host and ask if they are using any additional security (eg. mod_security)
if so, ask to disable it for your site. you may also try .htaccess method to disable mod_security
Reply
#3
Not Solved
(2015-09-23, 05:05 PM).m. Wrote: contact your web host and ask if they are using any additional security (eg. mod_security)
if so, ask to disable it for your site. you may also try .htaccess method to disable mod_security

I disabled it myself; yet the error is still coming up.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)