Not Solved Custom thead colors? (Forum titles)
#1
Not Solved
Hey guys, i've searched all over google for it and found nothing working (at least for the latest mybb version), i found how to edit thread with xthreads but not how to make custom forum titles.

I need something like this:

[Image: R0t6huv.png]

A way to edit an specific area of my forum, how?

Thank you!
Reply
#2
Not Solved
I think you can use html to style the forums, something like

<span class="red">Oficiais - (Postados pela equipe id820)</span>

then you can add the .red class to your global.css

.red {
    color: #ff0000;
}

Maybe I'm wrong but you can try it.
I don't give support on PM.
Reply
#3
Not Solved
Holy crap, it worked! I cant believe it was so simple, and i just spent 3 hours trying to work on it, hahaha. Thank you very much mate! Smile

I added an hover effect aswell;


.red {
color: #ff0000;
}
.red:hover {
color: #ffffff;
}

Thanks!
Reply
#4
Not Solved
No problem! ^^

P.d.: I think you can use it on descriptions too Toungue.
I don't give support on PM.
Reply
#5
Not Solved
Really nice, in couple days i will try to customize the area title hover effect,

[Image: w4n0yHE.png]

I found this tutorial and all i have to do is improve it;

http://myskins.org/Thread-Multiple-Color...Thead-MyBB

For now it's awesome, thanks again eNvy.
Reply
#6
Not Solved
Hey mate, i got a diferent problem now. The forum title is red, alright, but the threads are using the default "A link" color, can i make custom colors for specific areas?

[Image: aDeBAiY.png]

I need everything red there, thanks again!
Reply
#7
Not Solved
i would suggest something like this: http://community.mybb.com/thread-185097-...pid1193421

then you can have css like below (where fid=1)....

.cat_1 .trow1 a:link {
    color: #ff0000;
}

.cat_1 .trow1 a:visited {
    color: #ff0000;
}

.cat_1 .trow1 a:hover {
color: #ffffff;
}
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)