Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved When I post new msg quickreply it doesn't show it as last reply but as a first reply.
#1
Not Solved
When I send a new reply to any thread it doesn't show it at all if its not in first page.

If its in first page, it shows it as a first reply to the thread, instead of last reply to the thread.

When I refresh it everything is ok.

How can I fix this bug?
Reply
#2
Not Solved
do you have any plugins that affect quickreply/reply. Do you see this on the mybb default theme?
Random Fish and Sims Maniac
MY PLUGINS
Help MyBBSupport help you - remember to mark your threads as solved


Reply
#3
Not Solved
No I don't see this issue in default theme.

I have these plugins activated :

Avatar Library
DVZ Mentions
Google SEO
MyAlerts
MyBBlog
Recent Threads
Spoiler MyCode
ThankyouLike System

Nothing quickreply related I think
Reply
#4
Not Solved
Sounds to me like an issue with the template for either showthread or the postbit. The quick reply uses certain classes and IDs to isnert the posts into the layout and if they're removed or moved, it can break things. Can you post your forum URL?
Reply
#5
Not Solved
[removed]
Reply
#6
Not Solved
I'll have a look tonight after work and see if the cause is obvious.
Reply
#7
Not Solved
Check in showthread, if this is in this way:

<div id="posts">
		{$posts}
	</div>
Reply
#8
Not Solved
Yes I have those

<div id="posts">
		{$posts}
	</div>
Reply
#9
Not Solved
Check errors in W3C https://validator.w3.org/check?uri=http%...&verbose=1

Me too had often that problem in quick reply..or new reply was first or it didn't appear, but it's always a problem of template.

Check your template with default postbit and showthread template, IDs have to be always in the same place.

If you use floats after use <div class="clear"></div> so you reset floats.
Reply
#10
Not Solved
I imported new theme, I didn't have any problem. Then I changed postbit_classic as I have in my current theme and its broken again.

So it is surely postbit_classic issue

Here is my current postbit_classic template, which breaks quickreply. I appreciate if you guys can show me where is the problem

{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<div class="post classic {$unapproved_shade}" style="{$post_visibility}" id="post_{$post['pid']}">
<div class="post_author scaleimages">
      <div class="author_information">
      <span class="pbcavatar">{$post['useravatar']}</span>
      <div class="pbcname"><strong><span class="largetext">{$post['profilelink']}</span></strong></div>
			<span class="smalltext">
              <span class="pbctext">{$post['usertitle']}<br />{$post['groupimage']}</span>
              <span class="pbctext">{$post['user_details']}</span>
<span class="pbctext">{$post['onlinestatus']}</span>
<br />

      </span>

	</div>
</div>
<div class="post_content">
	<div class="post_head" title="{$post['subject_title']}">
		{$post['posturl']}
		
		<span class="post_date">{$post['postdate']} <span class="post_edit" id="edited_by_{$post['pid']}">{$post['editedmsg']}</span></span>
	{$post['subject_extra']}
	</div>
	<div class="post_body scaleimages" id="pid_{$post['pid']}">
		{$post['message']}
	</div>
	{$post['attachments']}
	<span class="signature">{$post['signature']}</span> 
	<div class="post_meta" id="post_meta_{$post['pid']}">
		{$post['iplogged']}
	</div>
</div>
<div style="{$post['tyl_display']}" id="tyl_{$post['pid']}">{$post['thankyoulike_data']}</div>
<div class="post_controls">
    <div class="postbit_buttons author_buttons float_left">
        {$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']}
    </div>
    <div class="postbit_buttons post_management_buttons float_right">
        {$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quickrestore']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_purgespammer']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']}
    </div>
    {$post['button_tyl']}
</div> 
</div> 
</div>

Any ideas?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)