Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago Security question option disappeared
#1
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago Question 
Hi everyone!

After upgrade mybb from 1.6 to 1.8 security question option in configuration panel doesn't exist.
See attachement.
   
What's wrong?
Reply
#2
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
did you had the security question plugin enabled prior to the upgrade...
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't seen it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#3
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Yes. But I've disabled it before upgrade.
Reply
#4
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
(11-18-2015, 07:38 AM)vovas Wrote: Yes. But I've disabled it before upgrade.

and did you uninstall the plugin after the upgrade...

could you run a file verification from ACP >> Tools and Maintenance >> File Verification.. ignore errors related to install folder and any images and furnish the other errors if any...

and check in ACP >> Users & Groups >> Admin Permissions, if the permission to access security questions are enabled for your id..
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't seen it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#5
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
(11-18-2015, 09:46 AM)mmadhankumar Wrote: and did you uninstall the plugin after the upgrade...
I deleted it.
(11-18-2015, 09:46 AM)mmadhankumar Wrote: could you run a file verification from ACP >> Tools and Maintenance >> File Verification.. ignore errors related to install folder and any images and furnish the other errors if any...
As I see after check: Congratulations! No corrupt files have been found on your installation.
(11-18-2015, 09:46 AM)mmadhankumar Wrote: and check in ACP >> Users & Groups >> Admin Permissions, if the permission to access security questions are enabled for your id..

Nice!
   
Now it's works! Thanks!
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)