Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago Weird URL Problem?
#1
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
I have a weird problem with my forum that I haven't experienced before. Basically, my forum works great without www. in the URL, but with it, my sidebox stops working, and the table/font size change.

Example
forumlair.com
www.forumlair.com

Try it without the www. and you will see everything loads fine. Then, try it again with the www. and it changes the forum. I should note that I am pulling the latest threads, stats and whos online from the portal for my sidebox, but that shouldn't affect it, right?

I also have Google SEO installed, but as far as I know (searched for ages), nobody else has had this problem.
Reply
#2
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at http://forumlair.com/portal.php. (Reason: CORS header 'Access-Control-Allow-Origin' missing).

<script type="text/javascript">
jQuery(function(){
$(".latestthreads").load("http://forumlair.com/portal.php .latestthreads_portal");
$(".whosonline").load("http://forumlair.com/portal.php .whosonline");
$(".lateststats").load("http://forumlair.com/portal.php .lateststats");
}); </script>

You can't load() from a different (sub)domain.

Redirect www.forumlair.com to forumlair.com or forumlair.com to www.forumlair.com.
No longer involved in the MyBB project.
Reply
#3
Solved: 3 Years, 10 Months, 2 Weeks ago
Thank you.

Fixed!
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)