Not Solved Broken board logo
#1
Not Solved
I have trouble with a broken board logo.
It doesn't display the picture.

Even when I create a completely new template and link that to the MyBB Master Style with everything set to default, it still appears broken and even hyperlinks to the photobucket page the picture is on.
(eventhough the image directory is set to images and the board logo on the default logo http://i.imgur.com/zUHBR5B.png )

So for some reason it automatically keeps linking to a picture (the picture itself should also work just fine) even when using a newly made theme.

Can anybody help me?


I have already tried uploading the picture to the server and upading this in the boardlogo section ( images/picture.png )
It never displayed any picture. And now I have the added problem that even when removing everything it still redirects to the broken picture.  Website: forum (dot) moosehouseshow (dot) com/index (dot) php
Reply
#2
Not Solved
on Editor Style select mybb and currently your logo is linked to this. try to upload your logo on another place (imgur for example or in your ftp), change it and see if works.

you can change your logo via themes -> edit themes properties -> board logo or by adding on global.css.
Owner of ForumAnime.PT
Reply
#3
Not Solved
So I found where the problem seems to originate

http://i.imgur.com/1vxDwIH.png

How do I unfuck this? Toungue
Reply
#4
Not Solved
find <div class="wrapper">, replace the line below with this:
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/index.php"><img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a>
Owner of ForumAnime.PT
Reply
#5
Not Solved
Ah, there we go!
Thanks!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)