[Pushed] Calendar.php displaying wrong user title
#1
Bug 
Hello,

I'm currently having some issues with my website. The calendar seems to display the latest user title in the list (I have tried re-adding the user titles), instead of the actual user title of the user. I didn't find any information regarding this, so I figured I'd post it. I have also tried creating a new calendar, but no luck there either. Any ideas?

Thanks in advance.

EDIT: This is the page I'm getting errors on. I created an event just for test purposes. (This happens on all new events). (Event link removed)

Screenshot: [Image: MniA9Lo.png]

This happens regardless of which user account is trying to make an event.

EDIT2: This is the user title I originally have at the moment:
[Image: 421URDl.png]
Reply
#2
Guests can't see that page..
Reply
#3
(2016-01-28, 10:25 PM)Destroy666 Wrote: Guests can't see that page..

My bad. I've fixed this now.
Reply
#4
Are you able to provide your calender template code?
Plugin Count: I lost count.
Public Plugins are available here.
Please do not PM me for support unless asked to.
Reply
#5
(2016-01-28, 10:46 PM)Wires Wrote: Are you able to provide your calender template code?

Guessing you mean this:

<html>
<head>
	<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->calendar}</title>
	{$headerinclude}
</head>
<body>
	{$header}
	<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
		<thead>
			<tr>
				<td class="thead" colspan="8">
					<div class="float_right">
						<a href="{$prev_link}">&laquo; {$prev_month['name']} {$prev_month['year']}</a> | <a href="{$next_link}">{$next_month['name']} {$next_month['year']} &raquo;</a>
					</div>
					<div><strong>{$monthnames[$month]} {$year}</strong></div>
				</td>
			</tr>
			<tr>
				<td class="tcat">&nbsp;</td>
			{$weekday_headers}
			</tr>
		</thead>
		<tbody>
		{$calendar_rows}
		</tbody>
	</table>
<br />
<form action="calendar.php" method="post">
	<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
		<tr>
			<td class="trow1">
				<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
					<tr>
						<td valign="top">{$addevent}</td>
						<td align="right">
						<span class="smalltext"><strong>{$lang->jump_month}</strong></span>
						<select name="month">
							<option value="{$month}">{$monthnames[$month]}</option>
							<option value="{$month}">----------</option>
							<option value="1">{$lang->alt_month_1}</option>
							<option value="2">{$lang->alt_month_2}</option>
							<option value="3">{$lang->alt_month_3}</option>
							<option value="4">{$lang->alt_month_4}</option>
							<option value="5">{$lang->alt_month_5}</option>
							<option value="6">{$lang->alt_month_6}</option>
							<option value="7">{$lang->alt_month_7}</option>
							<option value="8">{$lang->alt_month_8}</option>
							<option value="9">{$lang->alt_month_9}</option>
							<option value="10">{$lang->alt_month_10}</option>
							<option value="11">{$lang->alt_month_11}</option>
							<option value="12">{$lang->alt_month_12}</option>
						</select>
						<select name="year">
							<option value="{$year}">{$year}</option>
							<option value="{$year}">----------</option>
							{$yearsel}
						</select>
						{$gobutton}
						<br />
						{$calendar_jump}
						</td>
					</tr>
				</table>
			</td>
		</tr>
		</table>
	</form>
{$footer}
</body>
</html>
Reply
#6
I don't see any problem in MyBB's code. Even though quite badly positioned, the code is checking whether the user has custom title: https://github.com/mybb/mybb/blob/featur....php#L1483

So you must be using some kind of custom code for showthread's usertitles.
Reply
#7
(2016-01-29, 01:53 AM)Destroy666 Wrote: I don't see any problem in MyBB's code. Even though quite badly positioned, the code is checking whether the user has custom title: https://github.com/mybb/mybb/blob/featur....php#L1483

So you must be using some kind of custom code for showthread's usertitles.

Edit: The only change I have made to showthread.php is this: http://community.mybb.com/thread-127484-...#pid923244
I tried replacing it with the default showthread.php, but the results were the same so I restored to my original one.

Edit2: Just for test I also replaced my calendar.php with a default one, but the issue was still the same, so again I switched back to my original one.
Reply
#8
looks like there is some confusion with group titles / user titles or there is a conflict from a plugin.
if direct help required, assuming that you have a legit forum (see support eligibility policy),
you may PM me temporary access to your forum admin panel to check it
Reply
#9
(2016-01-29, 11:42 AM).m. Wrote: looks like there is some confusion with group titles / user titles or there is a conflict from a plugin.
if direct help required, assuming that you have a legit forum (see support eligibility policy),
you may PM me temporary access to your forum admin panel to check it

Sent PM. Smile
Reply
#10
^ given credentials did not work! (replied PM)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)