Not Solved [Mail] Mass Email not sending.
#1
Not Solved Exclamation 
I can not get the mybb to send any mass emails at all, Registration emails are working,
I just can not send any Mass Emails or any email through users profile email,

I have tried a few different settings and nothing, I have the forums email account setup on my windows live mail program and its working with no problem.

I'm getting no errors in the "System Email Log"

The "Mass Mailing Archive" status that the emails are Delivered

Does anyone know how to fix this ? Angry
Reply
#2
Not Solved
Are you using PHP mail or SMTP?
Reply
#3
Not Solved
I'm using SMTP
Reply
#4
Not Solved
yeah I can't get it to work Sad
Reply
#5
Not Solved
anyone know how to get the emails working ?
Reply
#6
Not Solved
Is the mass mail task enabled?

Does whatever SMTP server your using have any sort of rate-limiting?
Reply
#7
Not Solved
mass mail task is enable

I don't think there is any rate-limit on it because I use it through my windows live mail program with out any problems and also when I'm sending the mass email I'm testing it sending an email to 1 or 2 members to see if its working.
Reply
#8
Not Solved
hello everybody, I have the same problem with mass email.
I have put on my server a file phptestmail.php, and messaghes was delivered.

I have to use a smtp server. On email ogs I see this message:
"Unable to connect to the mail server with the given details. Reason: 0: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known"
Reply
#9
Not Solved
If your smtp server needs tls, check if you PHP has the openssl library (Tools & maintenance => View PHP Info).
[MyBB 1.8 mods] - Offer me a coffee
Do not ask me help through PM
Reply
#10
Not Solved
Hi, thank for your reply. This is the php configuration I read:

System Linux webxc287s02.ad.aruba.it 3.10.0-862.2.3.el7.x86_64 #1 SMP Wed May 9 18:05:47 UTC 2018 x86_64
Build Date Sep 6 2019 09:08:58
Configure Command './configure' '--prefix=/php7.2' '--with-libdir=lib64' '--with-mysqli' '--enable-soap' '--with-jpeg-dir=/usr' '--enable-zip' '--with-libzip=/usr' '--with-zlib-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-config-file-path=/etc/apache/php7.2/' '--with-config-file-scan-dir=/web/htdocs/website/php.d' '--with-gd' '--with-xmlrpc' '--with-xpm-dir=/usr' '--with-webp-dir=/usr' '--enable-gd-jis-conv' '--disable-debug' '--enable-inline-optimization' '--with-kerberos' '--with-imap' '--with-openssl' '--with-imap-ssl' '--with-mcrypt' '--enable-ftp' '--with-xsl' '--with-tidy' '--with-freetype-dir=/usr/include/freetype2/freetype/' '--with-gettext' '--enable-exif' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--with-bz2' '--with-mhash' '--with-curl=/usr/local' '--enable-wddx' '--disable-ipv6' '--enable-static=mysqli' '--with-pdo-mysql' '--enable-mbstring' '--enable-intl' '--disable-maintainer-zts'
Server API CGI/FastCGI
Virtual Directory Support disabled
Configuration File (php.ini) Path /etc/apache/php7.2/
Loaded Configuration File /etc/apache/php7.2/php.ini
Scan this dir for additional .ini files /web/htdocs/website/php.d
Additional .ini files parsed (none)
PHP API 20170718
PHP Extension 20170718
Zend Extension 320170718


I think ssl/tsl are enabled -----> enable-inline-optimization' '--with-kerberos' '--with-imap' '--with-openssl' '--with-imap-ssl'
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)