Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago I changed a Forum to a Category now the link is broken
#1
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago Sad 
Hey guys,

Im not sure where it broke, but now when i click some category links. i get a 404 error.
I have also just upgraded my site from 1.6.8 to 1.8.6 - maybe the links also broke during the upgrade.

even-so, how can I fix the links?

when I go into Admin CP and see the link, like so:
*/support/admin/index.php?module=forum-management&fid=10

it doesn't correlate with this link which is generate in my forumĀ - which gives me a 404 error:
*/support/forumdisplay.php?fid=10

I am using also theĀ 1point8 theme if that makes a difference?


thanks in advance.
Smile
Reply
#2
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
what is your forum URL ?
Reply
#3
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
Sweetpproductions.com/support/
Reply
#4
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
turn on development mode at cloudflare site and check again
also rocket loader needs to be disabled at the cloudflare site
Reply
#5
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
ok,

I just changed the cloud flare settings, but don't see a difference.
is there something i should look out for

thinking i may have messed up a template file somewhere, I also tried the default theme, and it has the same problem.
Reply
#6
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
have you used forum management at admin panel for changing the forum type ?
Reply
#7
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
Yeah that's exactly what I did. I changed what were firums into categories.(from Admin CP)
Reply
#8
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
^ would you like to PM me temporary access to forum admin panel to check
Reply
#9
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
thanks,
that'd be great. I just PM'd you
Reply
#10
Solved: 4 Years, 4 Months, 3 Weeks ago
mistake found at forum link (in forum settings) and rectified for above referred category.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)