Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Rin Editor 0.9.7 (Powerd by CKEditor)
(02-08-2019, 11:19 PM)martec Wrote: *steps to install

- unistall old version
- upload Attachments version
- install Attachments version

This step Done !

(02-08-2019, 11:19 PM)martec Wrote: and add mycode below

Title: dir

Regular Expression:
\[dir=?(.*?)\](.*?)\[/dir\]

Replacement:
<div dir="$1">$2</div>

and check if fine for you.
if not unfortunately has no solution.

This step I don't understand it can you explain well please ?

@martec

I wanna tell you another thing

do you see this text:

[x] Fixed Check signature.
[x] Minor Bug fix in load font.
[x] Fixed Bug in attach files.
[x] Fixed Crash popup
[x] Fixed Placeholder.

when I add it like code or php code every thing is well

But If add it like normal text or in quote the problem appear ! like I showed you in the old attachments
Reply
(02-09-2019, 02:04 PM)M!X0R Wrote: This step I don't understand it can you explain well please ?

https://docs.mybb.com/1.6/Admin-CP-Config-MyCode/

(02-09-2019, 02:04 PM)M!X0R Wrote: @martec

I wanna tell you another thing

do you see this text:

[x] Fixed Check signature.
[x] Minor Bug fix in load font.
[x] Fixed Bug in attach files.
[x] Fixed Crash popup
[x] Fixed Placeholder.

when I add it like code or php code every thing is well

But If add it like normal text or in quote the problem appear ! like I showed you in the old attachments

i know.
but you need follow add "dir" mycode step first.
Reply
(02-09-2019, 07:18 PM)martec Wrote: i know.
but you need follow add "dir" mycode step first.

same problem on all positions right left centre Sad
Reply
(02-08-2019, 12:31 AM)martec Wrote:
(02-07-2019, 11:54 PM)Kyng Wrote:
(11-22-2018, 12:28 PM)martec Wrote:
(11-20-2018, 07:57 AM)Kyng Wrote: Good to see you again, martec - but, any word on the "This message is missing" bugs that I reported at the end of the previous page?

It's been over two months since I reported them, and we've been working around them since then, but it's not ideal because some members prefer Source Mode. I've tried all the standard methods for fixing these, but at this point the only thing that works is disabling Rin Editor, which strongly suggests that version 1.8.18 broke something within the editor itself Sad .

sorry but i can't reproduce your reported issue in source mode using clean install of mybb 1.8.19
please check if issue persist in clean install of mybb 1.8.19

Sorry about the very late response - I've been coming back to this every now and then, and tried all sorts of different things - but, finally, I think I've found out what the problem is. 

It seems that this is happening because I have MentionMe and Rin Editor installed on the same board. If I disable Rin Editor, then I can use Source Mode by default just fine. If I disable MentionMe, then I can use Source Mode by default just fine. But, if I have them both on the same board together, using Source Mode by default will give me "The message is missing" errors every time I try to start a new topic (or, if I try to quote a post, then it'll send only the quoted text, without any of the reply I've written beneath it). 

Here is a throwaway test board I set up, which demonstrates this. It has Rin Editor 0.9.4 installed, and MentionMe 3.2.8 installed - but, otherwise, it's a clean install of MyBB 1.8.19. It exhibits the issues described above. 

I've also informed Wildcard about this in the MentionMe thread. I don't know whether this is an issue in MentionMe, an issue in Rin Editor, or just a general conflict between the two - but, I love both plugins, so it'll really suck if this silly bug effectively renders them incompatible Sad .

hi,

please, provide test account

I take it that the 'mtest' is you? 

I've approved that account now, and I'm willing to give Admin CP privileges if required.
Reply
(02-09-2019, 08:31 PM)M!X0R Wrote: same problem on all positions right left centre Sad

only will work with direction button. of course after add mycode.
[Image: 7CYrOcR.png]
not will work with align (position) button. so you can't use direction button with align (position) button.

if working with direction button. so nothing more that I can do.

(02-09-2019, 11:17 PM)Kyng Wrote: I take it that the 'mtest' is you? 

I've approved that account now, and I'm willing to give Admin CP privileges if required.

thanks.
i will test here.

i tested here. the error of console
[Image: CGXpsA6.png]

how you can see, doesn't related with my plugin.
probably if you change the mentionme with automention and dvz mentions the issue will disappear.
Reply
Yep, it seems to be the auto-complete. I tried disabling it, and this seems to have fixed the problem Smile . (It is annoying not to have auto-completed mentions any more, but it's certainly less annoying than the "Message is missing" bugs Toungue )

Thanks for your assistance Smile !
Reply
(02-04-2019, 08:30 AM)martec Wrote:
(02-03-2019, 03:36 PM)Eldenroot Wrote: One more thing - I need to display smiley icons in a popup window in more than 8 columns (is possible to change that?)

try something like below in config.js
a.smiley_columns = 10;

Yes, it is working thank you very much!!! For others - I added into config.js
...rinrmvbut+"";a.removeDialogTabs="link:advanced";a.title=!1;a.image_prefillDimensions=!1;a.height=rinheight;a.fontSize_sizes="xx-small;x-small;small;medium;large;x-large;xx-large";a.smiley_images=dropdownsmiliesurl.concat(dropdownsmiliesurlmore);a.smiley_descriptions=dropdownsmiliesname.concat(dropdownsmiliesnamemore);a.smiley_name=dropdownsmiliesdes.concat(dropdownsmiliesdesmore);a.smiley_path=smileydirectory;a.smiley_sc=rinsmileysc;a.smiley_columns=12;a.autosave_saveDetectionSelectors=...

One more thing to report: popup windows for smilies is misaligned on opening - you have to move by mouse to see all smilies (when you use more smilies). The position should be calculated by the total height of the popup window. When you close and open again, it is fine. Google Chrome Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   
[MyBB 1.8 Czech translation] [MyBB 1.8 plugins]: Prune old PMs + optimize DB plugin --- Thank you/like system
Reply
Not quite sure if an error/bug or not but... when I choose the Rin-moono-lisa skin it works!.... but the console gives me an error:
[Image: 6wWNIGJ.png]

I'm using 1.8.19 and the github lastest release.
Reply
(02-26-2019, 10:16 PM)Mixy Wrote: Not quite sure if an error/bug or not but... when I choose the Rin-moono-lisa skin it works!.... but the console gives me an error:
[Image: 6wWNIGJ.png]

I'm using 1.8.19 and the github lastest release.

thanks for report.
i will fix in next version.
Reply
0.9.5 Released

Bug Fix:
- fixed issue with Rin-moono-lisa skin (reported here https://community.mybb.com/thread-189422...pid1325030)

Enhancement:
- Updated video plugin (added twitch and mixer)

Other:
- removed bidi plugin (due limitation of bbcode plugin)

How update:
- Unistall old version.
- Upload new version.
- Install new version.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)