Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Can't register
#1
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
Hey !

I am encountering a problem with my newly created forum : it is impossible to register.

The register page looks to be working correctly but clicking the validate button simply doesn't do anything

Page after clicking on the button : http://i.imgur.com/O5RGZav.png
 
I have tried to disable all Forum Spam options, took down the security question, took down the captcha & the hidden captcha, I'm not sure what's going on.

URL : here
#2
Not Solved
Thumbs up for stealing one of the ugliest forums background out there. Also hacking forums dont meet support eligibility
Relaxing and Friendly; Anime Forum
#3
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
(03-03-2016, 09:51 AM)Aiko Wrote: Thumbs up for stealing one of the ugliest forums background out there. Also hacking forums dont meet support eligibility

Lol firstly that's your opinion, secondly it's nothing like stealing, the image is available for free. Thirdly you may have noticed there is no one yet registered that might indicate the forum is still getting built AND the image might change. And finally, this forum is MyBB community and you are no one to decide if someone might wanna help me fix my problem or not, LOL.
#4
Not Solved
Hi,

The MyBB Group offers support under the conditions of our Support Eligibility policy. It is apparent that one or more of your forums do not meet the conditions of our policy and therefore you are ineligible for support. This could be because of adult, piracy or hacking related content or because your forum does not display the minimum “Powered by MyBB” notice.

If you have any questions regarding this policy please post in the Private Inquiries forum.

Regards,
The MyBB Group.
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)