Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Inline Mod Not Working
#1
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago
Please PM me for a temp admin account, if you need!

Tried to research and solve the issue on my own, but to no avail! My mod tools work fine, but in-line moderation does not. I check the boxes and at the bottom it stays (0)
Reply
#2
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago
Are you using a 1.8 compatible theme? if not please read more here: http://community.mybb.com/thread-160866.html
Are you getting any console errors with the javascript?

Your CSS seems to be messed up too (i think)
Relaxing and Friendly; Anime Forum
Reply
#3
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago
The theme is just my editing from the default skin. No errors from javascript.

My CSS is messed up, if only 'cause I'm new at skin-making and I'm very sloppy with it, hahah :'D
Reply
#4
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago
multiple loading of jquery is the likely issue... remove the below code from your templates...

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.3/jquery.min.js"></script>

i believe you have one each in header and headererlcomeblock templates... remove both of them, as mybb by default loads the jquery in the headerinclude template..
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't seen it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#5
Solved: 3 Years, 8 Months, 2 Weeks ago
Ahh it worked, you're a life saver!! Thank you so much Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)