Jump to the post that solved this thread.
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago Forums not showing on home page...
#1
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Alright so I have all of my forums set up and they should be showing up on the home page here. They aren't hidden or anything so I have no idea what to do to solve this issue... Thanks Big Grin
Reply
#2
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Try rebuilding your Forum Cache in the ACP.
Arne Van Daele - Developer


Private Support? Send me a private message
Reply
#3
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(2016-03-20, 01:16 PM)ArneVD Wrote: Try rebuilding your Forum Cache in the ACP.

I just rebuilt the forumsdisplay, didn't do anything...

and the forums i rebuilt
Reply
#4
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(2016-03-20, 01:18 PM)Axis Wrote:
(2016-03-20, 01:16 PM)ArneVD Wrote: Try rebuilding your Forum Cache in the ACP.

I just rebuilt the forumsdisplay, didn't do anything...

and the forums i rebuilt

Is this a merged forum or a clean installation?
Arne Van Daele - Developer


Private Support? Send me a private message
Reply
#5
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Clean installation.
Reply
#6
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Check your forum permissions (view forums, etc), maybe there's something changed over there.
Arne Van Daele - Developer


Private Support? Send me a private message
Reply
#7
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Permission to view is checked...
Reply
#8
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
check index template of the theme - does it consist of code {$forums} ?
Reply
#9
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(2016-03-20, 01:29 PM).m. Wrote: check index template of the theme - does it consist of code {$forums} ?

No Wink
Reply
#10
Solved: 5 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(2016-03-20, 01:31 PM)Axis Wrote:
(2016-03-20, 01:29 PM).m. Wrote: check index template of the theme - does it consist of code {$forums} ?

No Wink

Add it under {$header}
Arne Van Daele - Developer


Private Support? Send me a private message
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)