Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago Issues moving MyBB between hosts
#1
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
Hello everybody! I attempted to move my MyBB forums from hostgator onto an NFOServers VDS, now, once I remove the old database, and import the pre-existing one, it appears that everything comes through except the webpage is completely blank with no images in display.
I would love to receive some assistance, thank you in advanced!

http://192.223.26.184/
http://www.garnetgaming.net


PS. I attempted to check on my global and default templates and they both appear to be missing?
Reply
#2
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
go to templates - your theme - click open global.css - click save button - Smile

It will generate new cache Smile
Reply
#3
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
(03-29-2016, 08:31 PM)darkhk3r Wrote: go to templates - your theme - click open global.css - click save button - Smile

It will generate new cache Smile

Hello buddy,
I appreciate your help so much!
Reply
#4
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
Np Smile Glad you are happy
Reply
#5
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
(03-29-2016, 08:40 PM)darkhk3r Wrote: Np Smile Glad you are happy

I'm really sorry to be coming in with another issue, my website is now http://garnetgaming.us/ however- while it does bring me to my homepage, it is missing a lot of images, and upon redirecting (for example: left clicking my logo) it redirects me to http://192.223.26.184/index.php which is a functional version of my website.
Reply
#6
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
Have you update the URL in the AdminCP ?

In Site Settings: down near the bottom: Cookie Domain
The domain which cookies should be set to. This can remain blank. It should also start with a . so it covers all subdomains.

Make sure that's set to .garnetgaming.us
Reply
#7
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
Login FTP or Cpanel and go to /inc/ folder and delete 'settings.php' file Then, Go to AdminCP - configuration - settings - click 'site detail' - change url host to your new one - save
Reply
#8
Solved: 3 Years, 7 Months, 2 Weeks ago
Go to your Theme Settings (Templates & Styles -> Your Theme (Options) -> Edit Theme) and check your Image directory.

Also, be sure to rebuild your cache.
Arne Van Daele - Developer


Private Support? Send me a private message
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)