Discuss: MyBB 1.2.7 Released - Security & Maintenance Release
#61
i've did that and upload all the files but i've got this error message
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './inc/init.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mktrep97/public_html/forums/global.php on line 13

and i tried to re upload these files again but no change
#62
Do you have all the MyBB 1.2.7 files on your server, or just the changed files?
[Image: destroyerjf8.jpg]

Give us your feedback about MyBB in this thread and become listed on the MyBB website.
#63
destroyer Wrote:Do you have all the MyBB 1.2.7 files on your server, or just the changed files?

no just the changed files
th weired thing that i can access the admin cp , and i can see the forums from there (View Your Forums)
but when i access the forums from the (outside) this error code appears
#64
Well, upload all the other files too then.
[Image: destroyerjf8.jpg]

Give us your feedback about MyBB in this thread and become listed on the MyBB website.
#65
the forums work fine thank you
the problem is in my mkportal
i dont know whats wrong
it was working fine with 1.2.6 ?!?!

any ideas ???
#66
mktrep97 Wrote:the forums work fine thank you
the problem is in my mkportal
i dont know whats wrong
it was working fine with 1.2.6 ?!?!

any ideas ???

I think you already know the answer (saw your name on the MKPortal support forums). But for the benefit of those using the MKPortal + MyBB combination, here's the answer, straight from the Vietnamese support site vnchannel:

vnchannel Wrote:Open [forum folder]/global.php:

FIND:
require_once "./inc/init.php";

REPLACE WITH:
require_once dirname(__FILE__)."/inc/init.php";

Tested it offline on my computer, works fine. Should work fine when online too.

EDIT: Oh yeah, I remember now. This edit is what you should always be doing when installing a MKPortal + MyBB site anyway, at least from version 1.2.3. Global.php just got overwritten by the new files, so that may be the reason why your updated board suddenly stopped working.
#67
The only issue I had was that all my shouts in the shoutbox got deleted, but that is no biggy.
#68
On the upgrading page on MyBB wiki, what are the folders to CHMOD to 777?

Quote:# CHMOD the above two files to 666 (or 777, whatever suits your server), and also CHMOD the folders listed below to 777:<=== ???
# Go to www.yourdomain.com/forumfolder/install/upgrade.php

http://wiki.mybboard.net/index.php/Upgrading
#69
Asad, they're the same folders you usually chmod to 0777 while installing MyBB. You probably don't need to chmod them to 0777 if you did that earlier.
#70
skywalker2208 Wrote:The only issue I had was that all my shouts in the shoutbox got deleted, but that is no biggy.

Probably since you've re-activated it.
[Image: destroyerjf8.jpg]

Give us your feedback about MyBB in this thread and become listed on the MyBB website.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)