Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] MyIPB theme
#41
"Mark site read" is not working, any error in this code?

<a href="misc.php?action=markread&amp;fid={$fid}{$post_code_string}">
Reply
#42
Same as the default code.

Your navigation mark all forums read don't work either,
[Image: sig2.jpg]
Reply
#43
That's the one I'm talking about.

The one in threadlist does work.
Reply
#44
Might just be that the code don't work in that template then, I know some variables don't work in other templates.
[Image: sig2.jpg]
Reply
#45
I've checked the code on localhost, is the same code as the default theme and it works for me (for some reason it doesn't in your forum).

You can search on the nav template if the code is the same as this:

<a href="misc.php?action=markread{$post_code_string}"><i class="fa fa-check fa-fw"></i> Mark site read</a>
I don't give support on PM.
Reply
#46
Doesn't work Sad

What could be the issue? I'd like that one to work aswell, or I'll have to remove it I guess.
Reply
#47
(2016-08-22, 09:47 PM)MikeInToshx Wrote: Doesn't work Sad

What could be the issue? I'd like that one to work aswell, or I'll have to remove it I guess.

I have no clue, on localhost it works perfectly... I don't think that code works just on the index template... in the last instance you can try to move it to the original template (index_boardstats) and see if it works there.
I don't give support on PM.
Reply
#48
It does work there. I don't want it there tho :p

Mind telling me how to fix the pagination @ memberslist?

[attachment=36885]
Reply
#49
(2016-08-22, 09:57 PM)MikeInToshx Wrote: It does work there. I don't want it there tho :p

Mind telling me how to fix the pagination @ memberslist?

Let me check, probably you need to replace a little bit of code like before.

-------------------------

Memberlist template

Search this part:

<a href="memberlist.php?username_match=begins&amp;username={$lang->z}" style="padding: 5px;">{$lang->z}</a>
 </div>
<div><strong>{$lang->member_list}</strong></div></td>
</tr>

Add below:

<tr>
<td class="lightblue" colspan="8">
<span style="float: left;">{$multipage}</span>
</td>
</tr>

Also, below the variable {$users}, add the same code:

<tr>
<td class="lightblue" colspan="8">
<span style="float: left;">{$multipage}</span>
</td>
</tr>
I don't give support on PM.
Reply
#50
Aah it's looking pretty Big Grin
The code was there, but were placed out of the <table> tag and I think that's why it didn't work?

Just going to do the bottom one tho, looks better.

Thanks mate Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)