Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago Just finished installing MyBB (Big problem)
#1
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
After I finished installing MyBB for my forums when I went to the page they looked like this...

[Image: MuUluAL.png]

Idk how to fix it...
Reply
#2
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
Please post the link to your forums
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#3
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
http://uprisingrp.site.nfoservers.com/fo...3ab3342d59
Reply
#4
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
Try set your cache folder permissions to 777.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#5
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
Thats already done.. But I did find this. 

"install/images/active.png
Missing
install/images/inactive.png
Missing
install/images/index.html
Missing
install/images/submit_bg.png
Missing
install/images/tcat.png
Missing
install/images/thead.png
Missing
install/index.php
Missing
install/resources/adminoptions.xml
Missing
install/resources/adminviews.xml
Missing
install/resources/index.html
Missing
install/resources/language.lang.php
Missing
install/resources/mybb_theme.xml
Missing
install/resources/mybb_theme_colors.xml
Missing
install/resources/mysql_db_inserts.php
Missing
install/resources/mysql_db_tables.php
Missing
install/resources/output.php
Missing
install/resources/pgsql_db_tables.php
Missing
install/resources/settings.xml
Missing
install/resources/sqlite_db_tables.php
Missing
install/resources/tasks.xml
Missing
install/resources/upgrade1.php
Missing
install/resources/upgrade10.php
Missing
install/resources/upgrade11.php
Missing
install/resources/upgrade12.php
Missing
install/resources/upgrade13.php
Missing
install/resources/upgrade14.php
Missing
install/resources/upgrade15.php
Missing
install/resources/upgrade16.php
Missing
install/resources/upgrade17.php
Missing
install/resources/upgrade18.php
Missing
install/resources/upgrade19.php
Missing
install/resources/upgrade2.php
Missing
install/resources/upgrade20.php
Missing
install/resources/upgrade21.php
Missing
install/resources/upgrade22.php
Missing
install/resources/upgrade23.php
Missing
install/resources/upgrade24.php
Missing
install/resources/upgrade25.php
Missing
install/resources/upgrade26.php
Missing
install/resources/upgrade27.php
Missing
install/resources/upgrade28.php
Missing
install/resources/upgrade29.php
Missing
install/resources/upgrade3.php
Missing
install/resources/upgrade30.php
Missing
install/resources/upgrade31.php
Missing
install/resources/upgrade32.php
Missing
install/resources/upgrade33.php
Missing
install/resources/upgrade34.php
Missing
install/resources/upgrade35.php
Missing
install/resources/upgrade4.php
Missing
install/resources/upgrade5.php
Missing
install/resources/upgrade6.php
Missing
install/resources/upgrade7.php
Missing
install/resources/upgrade8.php
Missing
install/resources/upgrade9.php
Missing
install/resources/usergroups.xml
Missing
install/stylesheet.css
Missing
install/upgrade.php"
Reply
#6
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
You may PM me admin account details and your forum FTP account and I will try and resolve this issue.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply
#7
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
Simple solution Smile

Go to templates & style - theme (your theme) - click global.css - click save button at bottom - done Smile refresh forum and layout will be back, it will generate new cache

[Image: 397bc1e642d442789fe50e7902622aae.png]
Reply
#8
Solved: 5 Years, 5 Months, 2 Weeks ago
(2016-06-19, 05:35 AM)Donald_Duck Wrote: Simple solution Smile

Go to templates & style - theme (your theme) - click global.css - click save button at bottom - done Smile refresh forum and layout will be back, it will generate new cache

<-- image snipped -->

That doesn't work all the time. It can be other things like permission errors. Anyway, there was a .htaccess file in the cache folder blocking connections.
-Ben

Please do not PM me for support. I am looking to be hired for paid services.

You can view my paid services here.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)