Not Solved Broken Post/Thread Icons
#1
Not Solved
I've recently changed my smilies to another and this happened:
[Image: 4c518909d8bbff7f09bcdd2a2e980e6e.png]


Forum url: unraveledmc.com/forum
Any ideas for solution?
Reply
#2
Not Solved
check if rebuilding post icons cache helps

forum admin panel >> tools & maintenance >> Cache Manager >> [rebuild cache for posticons]
Reply
#3
Not Solved
(2016-07-23, 12:21 PM).m. Wrote: check if rebuilding post icons cache helps

forum admin panel >> tools & maintenance >> Cache Manager >> [rebuild cache for posticons]

Didn't work. Anything else?
Reply
#4
Not Solved
how have you added the new post icons ? is that through forum admin panel ?
do the icon images exist in the folder(s) ?
Reply
#5
Not Solved
(2016-07-23, 01:07 PM).m. Wrote: how have you added the new post icons ? is that through forum admin panel ?
do the icon images exist in the folder(s) ?

I deleted the previous icons and replaced them with the new ones. I renamed the folder with the new ones to 'smilies'.
Yes, I massively added them through the admin panel.
The new ones exist, the old ones don't.

(If you want to see it yourself, you can go to the link I posted above, the "Support" forum is open for guests)
Reply
#6
Not Solved
The ones that are not showing are *.gif, the ones that are showing are *.png  ... not sure if that's a requirement that they be png.
What goes around comes around
Reply
#7
Not Solved
^ smilies and post icons are different & they exist in different folders.

see smilies guidance & Post Icons guidance
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)