Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [How To?] mybb site only open with proxy
#1
Not Solved
i have new site with mybb
my problem is site home page is not open in any browser i tried but when i goto admin panel that open n working i can only access home page through proxies site without proxies page didnt load 
my site is decode.desi
[Image: ai-imgur-com_deaibk9-png.43555]
[Image: ZcDJXWt.gif]
look at 2nd tab its untitled this is home page but nothinh load only white page what to do
i already restart router clearc cache etc but nothing worked
Reply
#2
Not Solved
I'm getting a 503 Service Temporarily Unavailable error when trying to access your site. Contact your host.
No longer involved in the MyBB project.
Reply
#3
Not Solved
well for me admin panel still working but cant open index.page of my site
but site load behind proxy site
[Image: s0lkBDu.png]
Reply
#4
Not Solved
Have you just recently edited your DNS? Its possible that it's still updating.

Despite that, your website is loading just fine for me. Without a proxy.
Reply
#5
Not Solved
Your DNS is probably propagating hence why you can access it via a proxy where the DNS has already propagated.
[Image: TExMo15.png]


Reply
#6
Not Solved
(09-21-2016, 10:12 AM)Paradigm Wrote: Your DNS is probably propagating hence why you can access it via a proxy where the DNS has already propagated.

you mean dns propagates in few locations yet
btw yes i update my dns servers but its more that 24hours passed infact its over48 hours now
Reply
#7
Not Solved
(09-21-2016, 01:35 PM)Quarantine Wrote:
(09-21-2016, 10:12 AM)Paradigm Wrote: Your DNS is probably propagating hence why you can access it via a proxy where the DNS has already propagated.

you mean dns propagates in few locations yet
btw yes i update my dns servers but its more that 24hours passed infact its over48 hours now

I mean your proxy may be in location X and the DNS has already propagated to location X but you're in location Y where it has not propagated yet.

Is this your first setup for the domain?
[Image: TExMo15.png]


Reply
#8
Not Solved
no its not i'm not new but for mybb software i'm relatively new
Reply
#9
Not Solved
Recently, a similar problem arose, but it turned out that the problem is on the side of my provider. Maybe try to call in support?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)