Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Google SEO 1.8.3
This user has been denied support. This user has been denied support.
(03-26-2019, 10:31 PM)Wildcard Wrote: When you move a thread and leave a redirect, an identifier is added to the new URL.

This is very odd, there should be no new URL. Moved Thread Redirects are resolved internally by MyBB so technically the redirect tid is never exposed to end user.

https://github.com/mybb/mybb/blob/bc5fcf...#L875-L884

Even if it was exposed, the original thread should have a lower tid value, so - if anything it's the temporary redirect placeholder that should suffer the --1234 suffix, thread itself still unchanged all the same.
Reply
I am sorry that I bothered you. I swear this really happened Toungue

When I went back to link you the thread on my forum, there was no identifier added to the thread URL...
Reply
is this still working?
»1 New Cheapest Hosting For Beginners this 2019!
» Please rate my Group Images at Graphic Section
Reply
Hi. 

I use Google SEO on my forum. I have "Lastest version"   Now I read the Google Search Engine Optimization Plugin for MyBB "End User Manual"

Quote:End User Manual

By default, MyBB does not include a page number in the title. This causes Google to complain about lots of duplicate title tags for forums and threads which have many pages.
Google SEO Meta provides a variable which you can include into your forumdisplay and showthread templates. However if you want this, you have to edit these templates manually.
Example <title> tag in the showthread template:
<title>{$thread['subject']}[$google_seo_page}</title>

The variable will only be set for pages > 1, so this change would lead to page titles like "Subject" for page 1 and "Subject - Page 2" for page 2.


In forumdisplay 


<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$foruminfo['name']} </title>

Replaced with


<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$foruminfo['name']} {$google_seo_page} </title>


showthread   [$google_seo_page}      is there by default


<title>{$thread['subject']}{$google_seo_page}</title>


What i did in forumdisplay  is  this correct?
Reply
I believe this plugin adds rel canonical tag to all inner pages

But why not adding to index.php? 

How can i modify it to add to index.php as well?

Thank you

Here example domain

no tag : https://forum.monstermmorpg.com/

tag exists : https://forum.monstermmorpg.com/Forum-Ge...iscussions
Pokemon Style With Lots Of Maps Monster MMORPG Game Developer
Reply
This user has been denied support. This user has been denied support.
you can edit the 'index' template to add meta tags for the index page specifically
Reply
(06-25-2019, 07:28 PM)frostschutz Wrote: you can edit the 'index' template to add meta tags for the index page specifically

thanks i did that

however i would like more that if your plugin has supported that
Pokemon Style With Lots Of Maps Monster MMORPG Game Developer
Reply
Hello, I activated the sitemap option and when I go on {my_url}/sitemap-index.xml} I have an error 404 Not found. I'm using NGINX and I add the rules in my configuration files.
Reply
This user has been denied support. This user has been denied support.
something wrong with your rewrite then.

rewrite for sitemap is optional, you can use misc.php?google_seo_sitemap=index directly

(check Google SEO Sitemap settings)
Reply
(06-28-2019, 03:51 PM)frostschutz Wrote: something wrong with your rewrite then.

rewrite for sitemap is optional, you can use misc.php?google_seo_sitemap=index directly

(check Google SEO Sitemap settings)

When I go to misc.php?google_seo_sitemap=index I have this :

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
  <sitemap>
    <loc>https://mydomain.com/sitemap-forums.xml?page=1</loc>
    <lastmod>2019-07-01T11:24Z</lastmod>
  </sitemap>
  <sitemap>
    <loc>https://mydomain.com/sitemap-threads.xml?page=1</loc>
    <lastmod>2019-07-01T11:24Z</lastmod>
  </sitemap>
  <sitemap>
    <loc>https://mydomain.com/sitemap-index.xml?page=1</loc>
  </sitemap>
</sitemapindex>

And when I go to one of the xml it's not working error 404.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)