Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago [SOLVED] Usertitle Color Glitch
#1
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago
So I am the developer for a Garry's Mod DarkRP forum (http://dankrp.phy.sx). I was fixing up and optimizing our new theme (Baze) when I found out an error that I couldn't find the source of. The usertitles seemed to be invisible in the postbit, this confused me until I thought that it must be blended into the background. I highlighted the text under my name and I found it (http://i.imgur.com/MHafuTO.png). I then entered the global.css to see if I could find the snippet of code that would allow me to change the color, but I'm unable to find it. If someone could help me on this matter that would be great.

Thanks for reading.
If you think that I helped, please leave me some reputation!
Reply
#2
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago
Find .postbit_left in Extras.css and change the color.
Reply
#3
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago
(2016-10-05, 12:52 AM)Wage Wrote: Find .postbit_left in Extras.css and change the color.

I set the color to #ffffff for white but it still seems to not be working: http://imgur.com/dCFxIuQ http://dankrp.phy.sx/mybb/showthread.php?tid=70

I can faintly see the titles now but it's still not really visible.
If you think that I helped, please leave me some reputation!
Reply
#4
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago
(2016-10-05, 02:26 PM)Blacnova Wrote:
(2016-10-05, 12:52 AM)Wage Wrote: Find .postbit_left in Extras.css and change the color.

I set the color to #ffffff for white but it still seems to not be working: http://imgur.com/dCFxIuQ http://dankrp.phy.sx/mybb/showthread.php?tid=70

I can faintly see the titles now but it's still not really visible.

Looks like it's working to me. You need to clear your cache.
Reply
#5
Solved: 6 Years, 1 Month, 4 Weeks ago
(2016-10-05, 10:00 PM)Wage Wrote:
(2016-10-05, 02:26 PM)Blacnova Wrote:
(2016-10-05, 12:52 AM)Wage Wrote: Find .postbit_left in Extras.css and change the color.

I set the color to #ffffff for white but it still seems to not be working: http://imgur.com/dCFxIuQ http://dankrp.phy.sx/mybb/showthread.php?tid=70

I can faintly see the titles now but it's still not really visible.

Looks like it's working to me. You need to clear your cache.

Oh yup. Thanks for your help!
If you think that I helped, please leave me some reputation!
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)