Not Solved mysupport doubling path/texts
#1
Not Solved
For example: my images are not showing...when i look at the source..its trying to double the base url such as

<img src="http://python-forum.io/http://python-forum.io/images/mysupport_notsolved.png" alt="Not Solved" title="Not Solved">


I am not sure why it has 2?

It also doubles the links for marks as best answer on each post such as...


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Not Solved
There's a chance it's because of a change in how image paths work in 1.8, I haven't officially updated this for 1.8 yet.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#3
Not Solved
I know its not updated to 1.8. I was just wondering if there was a workaround for getting the images to work. That seems to be the only major problem. 

I tried hard coding the mysupport_status_image template url 
<img class="test" src="http://python-forum.io/images/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 

<!--
<img src="{$theme['imgdir']}/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 
-->
<!--
<img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 
-->
but that doesnt seem to work either. Or that is not the correct template?

In the mysupport css templates, the image paths are also incorrect (for 1.8.7)...in which i tried to change
/*
.usercp_nav_support_threads {
	background: url(images/usercp/mysupport_support.png) no-repeat left center;
}

.usercp_nav_assigned_threads {
	background: url(images/usercp/mysupport_assigned.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_tech_threads {
	background: url(images/modcp/mysupport_technical.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_deny_support {
	background: url(images/mysupport_no_support.gif) no-repeat left center;
}


*/
.usercp_nav_support_threads {
	background: url(images/mysupport_support.png) no-repeat left center;
}

.usercp_nav_assigned_threads {
	background: url(images/mysupport_assigned.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_tech_threads {
	background: url(images/mysupport_technical.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_deny_support {
	background: url(images/mysupport_no_support.gif) no-repeat left center;
}

But that again, doesnt appear to do anything either.
Reply
#4
Not Solved
(2016-10-07, 05:20 PM)metulburr Wrote: I know its not updated to 1.8. I was just wondering if there was a workaround for getting the images to work. That seems to be the only major problem. 

I tried hard coding the mysupport_status_image template url 
<img class="test" src="http://python-forum.io/images/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 

<!--
<img src="{$theme['imgdir']}/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 
-->
<!--
<img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/mysupport_{$status_img}.png" alt="{$status_title}" title="{$status_title}" /> 
-->
but that doesnt seem to work either. Or that is not the correct template?

In the mysupport css templates, the image paths are also incorrect (for 1.8.7)...in which i tried to change
/*
.usercp_nav_support_threads {
	background: url(images/usercp/mysupport_support.png) no-repeat left center;
}

.usercp_nav_assigned_threads {
	background: url(images/usercp/mysupport_assigned.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_tech_threads {
	background: url(images/modcp/mysupport_technical.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_deny_support {
	background: url(images/mysupport_no_support.gif) no-repeat left center;
}


*/
.usercp_nav_support_threads {
	background: url(images/mysupport_support.png) no-repeat left center;
}

.usercp_nav_assigned_threads {
	background: url(images/mysupport_assigned.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_tech_threads {
	background: url(images/mysupport_technical.png) no-repeat left center;
}

.modcp_nav_deny_support {
	background: url(images/mysupport_no_support.gif) no-repeat left center;
}

But that again, doesnt appear to do anything either.

Here try this though it isn't a fixed plugin because it is not my plugin nor am I the creator but here is at least the files and a default theme with some of the mysupport template and style edits made to it to get you a lil further as a temporary fix to bypass the template issue use the included MySupport-theme.xml


.zip   MySupport.zip (Size: 247.92 KB / Downloads: 110) ** note/update statement 2020: While I came back to look at this and perhaps update the containing theme to current version my free time is limited and I do not jave the time to update the 1807 themeto 1822 and as this was provided back in 1807 say umm 2016 and that theme would need to be updated to work currently in 1822 but could be installed ignoring version compat and used as a reference to copy inserts over into your existing theme with the plugin provided in that package from back then as was the intent of this theme workaround in the first place to provide a working theme to bypass install failure and then copy existing plugin template inserts in said theme over into your other themes so in theory the same could still be done ignoring theme compat to install theme, but if that seems too tedious you can look further below to a notice I posted providing an edited plugin that will install in 1822 without the need for a theme workaround such as this . Choice is yours but hey look on the brightside that there are now not just one but two options to get this up and running on 1.8 until such a time as the developer rolls out an official plugin update. Wink

* sorry forgot to mention important tip to get it going.

So make sure with lil temp fix loophole, that you install the plugin first and activate then install the included theme afterwards... rename/ditch the default and duplicate the mysupport theme as default from then on.

* also note there are few minor things that I did not get to on the theme that if and when I have time I will try to get to and update attachment.
Reply
#5
Not Solved
thanks
Reply
#6
Not Solved
(2016-10-07, 10:15 PM)metulburr Wrote: thanks
sorry forgot to mention important tip to get it going.

So make sure with lil temp fix loophole, that you install the plugin first and activate then install the included theme afterwards... rename/ditch the default and duplicate the mysupport theme as default from then on.

** revisiting note/update: while the previous shared file is a 1807 theme based workaround and upon revisiting this thread to consider updating the theme workaround to current theme version, I opted with my limited free time to not update the theme based workaround theme and simply quickly edit the plugin to install in the 1.8 default theme
.zip   MySupport-plugin.zip (Size: 919.72 KB / Downloads: 72) *deleted the first attachment of this because it was not letting me update attachment due to my attachment quota being super close to limit anyhoo the repo of this working variant is at: ( https://github.com/vintagedaddyo/MySuppo...ng_variant ) ** also note there may be changes to the repo files and zip file provided there ( https://github.com/vintagedaddyo/MySuppo...p?raw=true ) in comparison to the initial attachment shared here in this post due to my limited free time it was simply a quick edit, may not be perfect and also does not focus on any other plugin factors but the simple goal to get it to install in 1.8 thus no longer needing the past shared theme based workaround I provided back in 1807. As my free time is limited and this is also not my project, I cannot say I plan to look at this much further unless I begin again using the plugin for personal usages and then may continue edits and or correct any issues I may find in my personal usage. The intent of this was to get it to install in 1.8 for users that still desired such and or have been waiting years for an update and are willing to say use this simple edit and make their own further improvements or corrections/fixes to thier own personal copy until such a time as the plugin developer rolls out an official update if and or when that may ever come to fruitation as mentioned by the dev that one day it may come. Take care, best of luck.



.zip   MySupport.zip (Size: 71.2 KB / Downloads: 52) * is the most recent working variant with a few issues corrected that I did not get to in the first attachment MySupport-plugin.zip share above
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)