Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 2 Years, 10 Months ago Login Issue After Installation
#11
Solved: 2 Years, 10 Months ago
(10-12-2016, 01:30 PM).m. Wrote: cookie domain can be set to mybb2.techngr.com & cookie path can be /
or
cookie domain => .mybb2.techngr.com & cookie path => /mybb2/

cookie settings can be first changed in ~/inc/settings.php file and then
immediately at
Site Details of configuration section in forum admin panel
The default cookie part set by the installer -
$settings['cplanguage'] = "english";
$settings['cpstyle'] = "";
$settings['cookiedomain'] = ".mybb2.techngr.com";
$settings['cookiepath'] = "/";
$settings['cookieprefix'] = "";
$settings['coppa'] = "disabled";
$settings['prunepostcountall'] = "0";
$settings['customtitlemaxlength'] = "40";
$settings['wolcutoffmins'] = "15";
......................
Don't know if this is from the cloudflare. Maybe I will install Mybb on the main domain I intended to use it on and see how it goes but the One I have in Php5 version is not having any cookie problem - http://techngr.com
Reply
#12
Solved: 2 Years, 10 Months ago
try using :
cookie domain => mybb2.techngr.com & cookie path => /

also clear your browser cookies (link available here)
close your browser, reopen it & check login process
Reply
#13
Solved: 2 Years, 10 Months ago
(10-12-2016, 02:07 PM).m. Wrote: try using :
cookie domain => mybb2.techngr.com & cookie path => /

also clear your browser cookies (link available here)
close your browser, reopen it & check login process

It works! Thanks so much.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)