Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [CSS] Member.php styling
#1
Not Solved
Hello guys,

I don't know what I messed up again but my member.php pages look like this:

[Image: 2gkWXCZ]

There is a strange space on top that doesn't exist in index.html

How can I get rid of this?
#2
Not Solved
!bump
#3
Not Solved
Could you provide a link to your forums please.
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
#4
Not Solved
I'm sorry, you are too late. I took it offline.

I can't run a forum that is actually not working trouble-free...

What do you think could produce that error?
So I can prevent that type of issues in the future...
#5
Not Solved
It could have been a simple line break tag which was causing the issue. Running a forum you're always going to run into issues. You need to just spent time fixing them. Eventually you'll get it right. Don't give up so quickly.
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
#6
Not Solved
By line break you mean those silly <br/> guys right?

I am no person to give up quickly but when users start to report "issues" i have to react.

I investigate fast now and put back online...

Will keep you updated.
#7
Not Solved
(11-26-2016, 10:10 PM)Mendax352 Wrote: By line break you mean those silly <br/> guys right?

I am no person to give up quickly but when users start to report "issues" i have to react.

I investigate fast now and put back online...

Will keep you updated.

Yeah, was the line break the problem? If not give me a link and I'll have a look at the page code client-side.
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
#8
Not Solved
That's the code of my member profile pages :

<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->profile}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/report.js?ver=1804"></script>
</head>
<body>
{$header}
<fieldset>
	<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
		<tr>
			<td width="75%">
				<span class="largetext"><strong>{$formattedname}</strong></span><br />
				<span class="smalltext">
					({$usertitle})<br />
					{$groupimage}
					{$userstars}<br />
					<br />
					<strong>{$lang->registration_date}</strong> {$memregdate}<br />
					<strong>{$lang->date_of_birth}</strong> {$membday} {$membdayage}<br />
					<strong>{$lang->local_time}</strong> {$localtime}<br />
					<strong>{$lang->postbit_status}</strong> {$online_status}
				</span>
			</td>
			<td width="25%" align="right" valign="middle">{$avatar}</td>
		</tr>
	</table>
</fieldset>
<br />
{$awaybit}{$bannedbit}
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
	<tr>
		<td width="50%" valign="top">
			<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
				<tr>
					<td colspan="2" class="thead"><strong>{$lang->users_forum_info}</strong></td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="trow1" style="width: 30%;"><strong>{$lang->joined}</strong></td>
					<td class="trow1">{$memregdate}</td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="trow2"><strong>{$lang->lastvisit}</strong></td>
					<td class="trow2">{$memlastvisitdate}</td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="trow1"><strong>{$lang->total_posts}</strong></td>
					<td class="trow1">{$memprofile['postnum']} ({$lang->ppd_percent_total}){$findposts}</td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="trow2"><strong>{$lang->total_threads}</strong></td>
					<td class="trow2">{$memprofile['threadnum']} ({$lang->tpd_percent_total}){$findthreads}</td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="trow1"><strong>{$lang->timeonline}</strong></td>
					<td class="trow1">{$timeonline}</td>
				</tr>
				{$referrals}
				{$reputation}
				{$warning_level}{$newpoints_profile}
			</table>
			{$contact_details}
		</td>
		<td>&nbsp;&nbsp;</td>
		<td width="50%" valign="top">
			{$profilefields}
			{$signature}
			{$modoptions}
			{$adminoptions}
			<div style="text-align: center">{$buddy_options}{$ignore_options}{$report_options}</div>
		</td>
	</tr>
</table>
{$footer}
</body>
</html>

It is actually offline. I can't upload anything before that's fixed.

I was a bit hasty and now I have problems and my users are laughing -.-

!bump

!bump
#9
Not Solved
!bump

That's quite sad how "support" is NOT given in here...

!bump

Quite hilarious how people don't care about other users...

!bump
#10
Not Solved
Do you see how your thread bumps got merged into your previous posts? Please allow 24 hours before bumping your threads.

A lot of templates changed with the upgrade from 1.6 to 1.8. New CSS is required. You should have made a copy of your forum (including a new database!), upgraded the copy, fix any issues, then run the upgrade for real on your live forum.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)