[Pushed] last post info is not updating properly
#1
after the upgrade from 1.8.9 to 1.8.10, the last post info does not appear to be updating correctly on the forum index as well as when you click inside a forum category. if you go inside the forum section where the post exists, it seems like it's updating correctly.

here's a few screenshots...

forum index view:

[Image: QE5QUKj.jpg]

category view:

[Image: MjXJiqP.jpg]

forum view:

[Image: 7hi0WZt.jpg]

this issue is also present on these forums as well..
Reply
#2
Hi,

Thank you for your report. We have pushed this issue to our Github repository for further analysis where you can track our commits and progress with fixing this bug. Discussions regarding this bug may also take place there too.

Follow this link to visit the issue on Github: https://github.com/mybb/mybb/issues/2612

Thanks for contributing to MyBB!

Regards,
The MyBB Group
Reply
#3
https://github.com/mybb/mybb/pull/2613/c...d1e147f810
doesn't work
same problem
if you post with quick reply...
Reply
#4
(2017-01-12, 05:42 PM)AlexanderPep Wrote: https://github.com/mybb/mybb/pull/2613/c...d1e147f810
doesn't work
same problem
if you post with quick reply...

Are you sure? I've tested on my test boards and it works on them.
Reply
#5
(2017-01-12, 05:58 PM)Euan T Wrote:
(2017-01-12, 05:42 PM)AlexanderPep Wrote: https://github.com/mybb/mybb/pull/2613/c...d1e147f810
doesn't work
same problem
if you post with quick reply...

Are you sure? I've tested on my test boards and it works on them.

I've noticed this bug as well. I'm not what causes it, but I have even noticed it occurring on the MyBB Community board.
Reply
#6
(2017-01-12, 06:25 PM)Tactrus Wrote:
(2017-01-12, 05:58 PM)Euan T Wrote:
(2017-01-12, 05:42 PM)AlexanderPep Wrote: https://github.com/mybb/mybb/pull/2613/c...d1e147f810
doesn't work
same problem
if you post with quick reply...

Are you sure? I've tested on my test boards and it works on them.

I've noticed this bug as well. I'm not what causes it, but I have even noticed it occurring on the MyBB Community board.

Yes, the bug is known, and Stefan has submitted a fix. AlexanderPep is saying that fix doesn't work, but it seems to for me.
Reply
#7
It's ok...my fail Big Grin
i don't see
"update_last_post($post['tid']);"

nice for fix this bug
Reply
#8
The packages have been updated and a notice has been added to the blog post: https://blog.mybb.com/2017/01/10/mybb-1-...e-release/
[Image: banner.png]
Reply
#9
(2017-01-12, 08:06 PM)StefanT Wrote: The packages have been updated and a notice has been added to the blog post: https://blog.mybb.com/2017/01/10/mybb-1-...e-release/

I'm already at 1.8.10 what should I do to fix it?
Reply
#10
Read the notice in the blog post that Stefan just linked to.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)