Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Remove Square Icon Below Board Logo
#11
Not Solved
(02-04-2017, 10:52 AM)Matt Wrote: I've merged your 3 threads on this as 1 is plenty.

If you've uploaded the logo, you need to put the path to it in the logo setting for your theme, it seems you've removed what was there originally.

It would also be beneficial to at least learn the basics of HTML when trying to run a website - they don't run themselves and to run them well, you'll need at least basic knowledge of how they work.

Sorry but I am still confused Sad how do I change "THE PATH" in mybb what do I do?

Thx Smile
Reply
#12
Not Solved
In the settings for your theme, there is a field called 'Board Logo', which by the looks of it you have emptied - put the path to the theme here, starting with 'images', to wherever you put the image.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#13
Not Solved
(02-04-2017, 03:13 PM)Matt Wrote: In the settings for your theme, there is a field called 'Board Logo', which by the looks of it you have emptied - put the path to the theme here, starting with 'images', to wherever you put the image.

I'm sorry i feel stupid asking this question but how do I find the path? I cleared the image out of board logo but am still getttng a broken html image what do I do?

thx Smile
Reply
#14
Not Solved
It will be wherever you've uploaded the image - I don't know where that is, so you'll need to tell us.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#15
Not Solved
Well what I did was i tried to clear the board logo BUT WHY IS THE HTML STILL BROKEN thx Smile

http://utubepoop.com/

So I uploaded my image via filezilla to my cpanel and moved it to images in my home directory on cpanel but my image is still not showing up on my mybb forum but the BROKEN HTML IS STILL THERE!

How do I fix this?

Thank you for your help and time Smile
Reply
#16
Not Solved
The link now is:
<a href="http://utubepoop.com/index.php"><img src="http://utubepoop.com" alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" /></a>

And must be:
<a href="http://utubepoop.com/index.php"><img src="http://utubepoop.com/images/image_name_here" alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" /></a>

Don't know the name of your image, but if you add it where i say image_name_here it will work.
Add the full name include the .gif or whatever the last part is.
Reply
#17
Not Solved
(02-04-2017, 02:09 PM)johnnyvang Wrote: Your image is now under <img src="http://utubepoop.com">
What i needs to be is <img src="http://utubepoop.com/images/your_image_name_here"> ( ends with .gif, .jpg or .png ).

(02-04-2017, 03:22 PM)Matt Wrote: It will be wherever you've uploaded the image - I don't know where that is, so you'll need to tell us.

im sorry  this is still not working. here is what i have now the image won't show up just errors http://utubepoop.com/

This is the code i used the code you instructed me to use MY IMAGE IS CALLED: "a123"

<a href="http://utubepoop.com/index.php"><img src="http://utubepoop.com/images/a123.png" alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" /></a>

what do I do? This is really frustrating all i am simply trying to do is put this logo (see below without that broken html! [img][Image: SUPER%20ELECTED%20SHIT%20experiment%20co...jou1k8.png][/img]

Thank you very much for your help and time. Smile
Reply
#18
Not Solved
I honestly have no idea what you are doing.

<img src="http://utubepoop.com/<a href="http://utubepoop.com/index.php"><img src="http://utubepoop.com/images/a123.png" alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" /></a>" alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" />

I don't know how you're even managing this.

You do not need to edit the HTML in your header. Undo the changes you made, and put it back to what it was.

Post just post your header template here and I will fix the HTML for you.

I would recommend not trying to edit HTML until you have taken some time to learn the basics of it.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#19
Not Solved
What I did was what @johnnyvang told me to do. the BACKSTORY is when i installed a mybb i uploaded my logo to photobucket. Photobucket has the option of converting images to html code. I clicked the code and simply replaced the myybb logo with html code photobucket gave me in the board logo section of mybb.

http://utubepoop.com/

Would it help if i have the code to the default mybb logo and then we just simply replace that logo within the coding?

here is the html code from photobucket

<a href="http://s1266.photobucket.com/user/fraglesplat/media/a123_zpspbpmpr06.png.html" target="_blank"><img src="http://i1266.photobucket.com/albums/jj531/fraglesplat/a123_zpspbpmpr06.png" border="0" alt=" photo a123_zpspbpmpr06.png"/></a>


I REMOVED THIS PART  alt=" photo a123_zpspbpmpr06.png"/></a> because the coding showed up on the header when users would view my forum.

thank you very much for editing the logo for me Smile
Reply
#20
Not Solved
You dont need the whole code that photobucket gives you.
You only need this part:
http://i1266.photobucket.com/albums/jj531/fraglesplat/SUPER%20ELECTED%20SHIT%20experiment%20copy_zpsrajou1k8.png


In your header template you see:
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/index.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/images/logo.png" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a>


After img src tag change {$mybb->settings['bburl']}/images/logo.png into the url from photobucket as showed above.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)