Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Remove Square Icon Below Board Logo
#1
Not Solved
Hi I finished building my mybb forum.
 
http://utubepoop.com 
 
I uploaded a logo using photobucket to convert it into html. Then I uploaded the photo via board logo within the forum. The only problem is that there is this little square icon below. How do I get rid of it?
 
[Image: super%20image_zpsidlulbo4.png]
 
I am using the latest version of mybb
 
How do I re upload the image? I am still learning how to use filezilla. Is there an easier way to reupload the image?
 
Thank you very much for your help and time.
Reply
#2
Not Solved
Sorry to bump (just let me know if its NOT allowed and I won't do it in the future Smile )

But guys its been a week and I still can't figure out how to get rid of that dang square logo underneath. I heard that it is a broken html code.

-Thank you very much for your help and time Smile
Reply
#3
Not Solved
The issue is that your HTML is broken:

<a href="http://utubepoop.com/mybb/index.php"><img src="http://utubepoop.com/mybb/<a href="http://s1266.photobucket.com/user/fraglesplat/media/SUPER%20ELECTED%20SHIT%20experiment%20copy_zpsrajou1k8.png.html" target="_blank"><img src="http://i1266.photobucket.com/albums/jj531/fraglesplat/SUPER%20ELECTED%20SHIT%20experiment%20copy_zpsrajou1k8.png" border="0" " alt="utubepoop.com" title="utubepoop.com" /></a>

You've got an a tag in the middle of an img src attribute.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#4
Not Solved
Thanks Smile but i know ZILCH about coding lol Smile would you mind highlighting in red the error?

Thank you very much for your timeSmile
Reply
#5
Not Solved
Hi I know I asked a similar question but it seems like no matter how I attempt manipulate the code I keep getting a broken html image.

Here is my website http://utubepoop.com/

I KNOW NOTHING ABOUT HTML AND CODING I am terrible with computers lol Smile

Can I upload my logo via filezilla to fix this? If so how do I do it?

Thank you very much for your help and time Smile
Reply
#6
Not Solved
Not sure why you wont use your logo on your own server.
Put it in the image folder and point the url to the images to it.

You also have this in between the url and image tag.
<img src="http://utubepoop.com/&lt;a href=" http:="" s1266.photobucket.com="" user="" fraglesplat="" media="" super%20elected%20shit%20experiment%20copy_zpsrajou1k8.png.html"="" target="_blank">

Just delete it.
It's the missing ( or not loading ) image.
Reply
#7
Not Solved
Im sorry sounds greek to me lol HOWEVER what i did do was upload my image via filzilla and then moved it to my images directory but it is STILL NOT SHOWING UP!

What do I do?

thanks
Reply
#8
Not Solved
Hi guys i know nothing about html coding or any sort of coding so try to aid me in laymans terms lol Smile

so here is my forum http://utubepoop.com/ i tried to delete my logos that had broken html logos by going into board logo and simply deleting them (hitting backspace) and then hitting enter but i still see this broken html code.

Where's it coming from?

Thanks for your help and time Smile
Reply
#9
Not Solved
I've merged your 3 threads on this as 1 is plenty.

If you've uploaded the logo, you need to put the path to it in the logo setting for your theme, it seems you've removed what was there originally.

It would also be beneficial to at least learn the basics of HTML when trying to run a website - they don't run themselves and to run them well, you'll need at least basic knowledge of how they work.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#10
Not Solved
Your image is now under <img src="http://utubepoop.com">
What i needs to be is <img src="http://utubepoop.com/images/your_image_name_here"> ( ends with .gif, .jpg or .png ).
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)