Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago Facebook share not working right
#1
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
I have tried several Facebook share options. They all connect to FB fine, but the content of the item being shared isn't shown.

You can see what shows up on FB by going to my timeline: https://www.facebook.com/mikemoum
The first share is from a site that works: allthingsbahai.net
The second one has a blank box where the content should be. It came from forum.allthingsbahai.net

I'm stumped.
Reply
#2
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
Which plugn or tool are you using for facebook share implementation ?
Reply
#3
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
(2017-03-28, 05:07 AM)WallBB Wrote: Which plugn or tool are you using for facebook share implementation ?

At the moment, I'm using this, which works fine on other sites.
https://www.addthis.com/dashboard#get-th...b9efaafc6e

I've also tried using the SDK from the Facebook app that I created.

I tried this plugin: https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=327

I'm using this for FB registration and login, and it's working flawlessly: https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=32

All three of the sharing methods show exactly the same behavior. The share to FB popup comes up, there's no content from the webpage in it except for a verbal link, the share is made to FB, but the box that should show the content is empty.

I've discovered that the "box" on FB is an image box. If the post being shared doesn't have an image, the box is empty. When the post has an image, the box has the image. So I'm calling this solved.
Reply
#4
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
How do we set it up so that when we share the home page link, there is an image in the box (see attached image)? I'm assuming we just need to link to an og image in the index page's code, but I know very little about og and how to go about setting this up.

Any help is appreciated.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#5
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
When making a post, there is an "image" button in the row of buttons at the top of the editor. Click that, and it will ask you for the url of the image. Adding an image as an attachment doesn't work.
Reply
#6
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
(2017-03-30, 07:55 PM)mikemoum Wrote: When making a post, there is an "image" button in the row of buttons at the top of the editor. Click that, and it will ask you for the url of the image. Adding an image as an attachment doesn't work.

On Facebook? I'm talking about the image missing in Facebook posts. If I post on Facebook and include my site's home page URL, there is a blank spot where an image should be in the post (see attached image in my original post).
Reply
#7
Solved: 5 Years, 4 Months, 2 Weeks ago
For that you need to add meta property ie meta property="og:image"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)