Jump to the post that solved this thread.
Not Solved [Error Message] PHP Error
#1
Not Solved Exclamation 
Please help me!!


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Not Solved
This user has been denied support. This user has been denied support.
The error doesn't appear on the page you provided your current issue is actually this :
[Image: opera_2017-06-20_10-15-18.png]

Go to your settings > Configuration > Disable all plugins. Once you disable all plugins try again and see if it works, I'm unable to see what the issue is on the line of the PHP file that is displayed as I don't have access via FTP. If you'd like to PM me I can try to help further.

If you recently installed any plugins try disabling them as they may be the source of the issue.
[Image: BhenchodForumsBannerSmall.gif]
Reply
#3
Not Solved
(2017-06-20, 02:00 PM)SquidCat Wrote: Please help me!!

Is your server running php ver 7.0.19 ? And are you running any plugins ?

Will be interesting to know if MyBB is compatible for that version of php.
What goes around comes around
Reply
#4
Not Solved
(2017-06-20, 02:33 PM)Ashley1 Wrote:
(2017-06-20, 02:00 PM)SquidCat Wrote: Please help me!!

Is your server running php ver 7.0.19 ? And are you running any plugins ?

Will be interesting to know if MyBB is compatible for that version of php.

I'm not sure and I am running some plugins. Let me log onto my computer to check what version the server is running.

(2017-06-20, 02:17 PM)R34P3R Wrote: The error doesn't appear on the page you provided your current issue is actually this :
[Image: opera_2017-06-20_10-15-18.png]

It is on the page, but you have to scroll up.
Reply
#5
Not Solved
looks like it is a problem with the mention plugin.
exactly which plugin you are using for the mentions ?
Reply
#6
Not Solved
(2017-06-20, 02:49 PM).m. Wrote: looks like it is a problem with the mention plugin.
exactly which plugin you are using for the mentions ?

I'm using DVZ Mentions
Reply
#7
Not Solved
^ edit the start post of this thread and temporarily remove the mention.
refresh the page & check if the error disappears ..
Reply
#8
Not Solved
Done. The error is still there.
Reply
#9
Not Solved
also remove the other @ symbol used in the post content & check.

which other plugins you have in active status ?
Reply
#10
Not Solved
had a look at some other threads on the referred forum.
as I understand it, mentions plugin is not related to above referred problem.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)