Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [General] My domain is not working correctly.
#1
Not Solved
I want my website (midcoreboot.com) to be mybb forum. And i redirect it to midcoreboot.com/mybb which is my forum. But as you can see it takes a while for it to redirect. And the adress all of a sudden becomes: (http://midcoreboot.com/mybbmybbmybbmybbm...bmybbmybb/)  

Other info:
Im using CPanel.
(www.midcoreboot.com) works.
i have a redirect for both www. and without to go to index.php.
(https://midcoreboot.com) works.
on the midcoreboot.com redirect it goes to the mybbmybbmybb. The main problem is that i cant click any forums when im actually in there. Help would be appreciated.
Reply
#2
Not Solved
I had no issues? midcoreboot.com forced https and then i navigated to subforums fine and sat there for 20+ seconds with no redirect.
My Plugins: [1.8]|[1.6]

** Selling custom plugin that enables Bitcoin payments. PM me if interested in purchasing! **
Reply
#3
Not Solved
(07-30-2017, 11:59 AM)fizz Wrote: I had no issues? midcoreboot.com forced https and then i navigated to subforums fine and sat there for 20+ seconds with no redirect.

So when you went to midcoreboot.com it didnt redirect to midcoreboot.com/mybbmybbmybbmybbmybbmybb...?
Reply
#4
Not Solved
i also find same condition
no redirect

https://midcoreboot.com/index.php
Reply
#5
Not Solved
(07-30-2017, 12:06 PM)ziuma Wrote: i also find same condition
no redirect

https://midcoreboot.com/index.php

Maybe it has told my computer to redirect to the old one and wont update, well thank anyway! Solved.
Reply
#6
Not Solved
(07-30-2017, 12:10 PM)midcoreboot Wrote:
(07-30-2017, 12:06 PM)ziuma Wrote: i also find same condition
no redirect

https://midcoreboot.com/index.php

Maybe it has told my computer to redirect to the old one and wont update, well thank anyway! Solved.

Try clearing your cache/cookies and see if that fixes it for you.
My Plugins: [1.8]|[1.6]

** Selling custom plugin that enables Bitcoin payments. PM me if interested in purchasing! **
Reply
#7
Not Solved
It loads perfectly fine for me and I'm using the latest version of Chrome.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)