Not Solved Quick quote not working !
#1
Not Solved
Hello there
When I am trying to use the quick quote but its not working. Its just loading all the time. Beside inline moderation also not working. Its always showing you didn't select any post/threads.....does anybody know why I am getting this issue and how to solve it ?
Reply
#2
Not Solved
which theme you are using & exactly which version of MyBB you are using ?

have you checked above referred issues on MyBB's Stock theme ?

are you referring to quick quote facility related to a plugin or is it regular multiquote feature of MyBB ?

either of above, the issues could be related to javascript conflicts
Reply
#3
Not Solved
http://www.themefreak.net/gameone.php

Looks like you bought the theme right? If yes best if you open a support ticket at their website and ask for further support, you may need to update that theme though or the creator, it could be javascript.

Could you share your headerinclude?
Do NOT PM me for support unless I ask you on your support thread.
Reply
#4
Not Solved
(2017-09-21, 09:14 AM).m. Wrote: which theme you are using & exactly which version of MyBB you are using ?

have you checked above referred issues on MyBB's Stock theme ?

are you referring to quick quote facility related to a plugin or is it regular multiquote feature of MyBB ?

either of above, the issues could be related to javascript conflicts
Hi
I am using this theme : http://www.themefreak.net/gameone.php
I am not using any kind of plugins, its the default multiquote feature of MyBB. I am using the latest version of MyBB (1.8.12).


(2017-09-21, 10:42 AM)Dead-i Wrote: http://www.themefreak.net/gameone.php

Looks like you bought the theme right? If yes best if you open a support ticket at their website and ask for further support, you may need to update that theme though or the creator, it could be javascript.

Could you share your headerinclude?

Yes, I bought the theme from ThemeFreak. The creator gave me support sometime ago and I also remember that he didn't reply my last email !! So I didn't contact the creator again. However, you can check the headerinclude content below...

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js"></script>
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>


<script language="javascript" type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/myadvertisements.js"></script>
{$stylesheets}
<!-- UA - User Messages --><script>var ua_messages_rooturl = '{$mybb->asset_url}'; var ua_messages_uid = {$mybb->user['uid']};</script><script>
    var ua_messages_language = { 
        browserUnsupported: '{$lang->ua_messages_browserUnsupported}',
        permissionRequest: '{$lang->ua_messages_permissionRequest}',
        permissionBlocked: '{$lang->ua_messages_permissionBlocked}',
        permissionNoNotif: '{$lang->ua_messages_permissionNoNotif}',
        permissionRequestNotif: '{$lang->ua_messages_permissionRequestNotif}',
        blockedCloseMessage: '{$lang->ua_messages_blockedCloseMessage}',
        information: '{$lang->ua_messages_information}',
        requestTitle: '{$lang->ua_messages_requestTitle}'
    };</script>
    <script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/ua-plugins/messages.js?v=1"></script><!-- /UA - User Messages -->

<!-- Site optimized with MySEO 1.0 -->
<meta name="keywords" content="{$mybb->settings['palabrasClave']}"/>
<meta content="IE=edge,chrome=1" http-equiv="X-UA-Compatible"/>
<meta content="{$mybb->settings['bingYahoo_ver']}" name="msvalidate.01"/>
<meta name="google-site-verification" content="{$mybb->settings['google_ver']}" />
<meta name="twitter:card" content="summary">
<meta name="twitter:site" content="{$mybb->settings['sitioTwitter']}">
<link rel="publisher" href="{$mybb->settings['pagina_Google']}"/>
<meta property="article:publisher" content="{$mybb->settings['pagina_Facebook']}" />
<meta name="alexaVerifyID" content="{$mybb->settings['alexa_ver']}"/>
<meta name="p:domain_verify" content="{$mybb->settings['perfil_pinterest']}"/>
<!-- Site optimized with MySEO 1.0 -->


<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css">
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$theme['imgdir']}/fonts/gamefont/stylesheet.css" />
<link rel="stylesheet" href="{$theme['imgdir']}/theme_stylesheet.php" />
<style data-style="temporary">
  
</style>

<script>
<!--
  
  
	lang.select2_match = "{$lang->select2_match}";
	lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}";
	lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}";
	lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}";
	lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}";
	lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}";
	lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}";
	lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}";
	lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}";
	lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}";
	lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}";

  
	lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}";
	var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
	var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
	var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
	var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
	var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
	var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
	var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
	var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
	var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
	var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}";
	var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
  	var yes_confirm = "{$lang->yes}";
	var no_confirm = "{$lang->no}";
	var MyBBEditor = null;
    var spinner_image = "";
	var spinner = "<div class='modal-spinner'></div>";
    var default_avatar = "{$mybb->settings['useravatar']}";
    var dateformat = "{$mybb->settings['dateformat']}";
    var timeformat = "{$mybb->settings['timeformat']}";
    var canviewprofiles ="{$mybb->usergroup['canviewprofiles']}";
    var userislogged = "{$mybb->user['uid']}";
    var theme_id = "{$theme['tid']}";
// -->
</script>

<script src="{$theme['imgdir']}/theme_functions.js"></script>

<link rel="stylesheet" media="(max-width: 768px)" href="{$theme['imgdir']}/stylesheet/responsive.css" />

thanks
Reply
#5
Not Solved
Right try updating general.js & jquery.plugins.min.js version..

Change this..
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>

To this..
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1810"></script>

Then this..
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>

To this..
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806"></script>

I'm not 100% sure though but try it.
Do NOT PM me for support unless I ask you on your support thread.
Reply
#6
Not Solved
(2017-09-23, 07:14 PM)Dead-i Wrote: Right try updating general.js & jquery.plugins.min.js version..

Change this..
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>

To this..
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1810"></script>

Then this..
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>

To this..
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806"></script>

I'm not 100% sure though but try it.

I have tried that already. But not working Sad
Reply
#7
Not Solved
Still looking for a solution...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)