Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Theme issue since migration to new server
#1
Not Solved
  •  
Since i migrated my MyBB installation from one server to another, everything is working except the theme is not showing up. I have tried changing the base colours but the only item that shows up is the logo. There is no background colour and no borders etc…. 

i have even tried exporting the theme from the old server and importing but that didn't work.

I have rebuilt the theme cache and checked the permission

All of the necessary files are CHMOD'd 777

I have tried logging in with another user and anonymous user. 

Why would the theme not be showing up ?
Reply
#2
Not Solved
Sounds like a missconfiguration, can you provide us a link so we can check this?
Paid support or developement: www.broatcast-consulting.de
All other: blog.broatcast.de

[Image: EbbMWfN.png]

Reply
#3
Not Solved
yes. The original is www.decdev.info/decaforum

the new site

www.decawave.com/decaforum

Regards
Reply
#4
Not Solved
Your side is using ssl, change the board url in your acp to use https:// instead of http://
Paid support or developement: www.broatcast-consulting.de
All other: blog.broatcast.de

[Image: EbbMWfN.png]

Reply
#5
Not Solved
I tried that but still no luck.

Do I need to configure the SSL somewhere else in ACP ?
Reply
#6
Not Solved
You are still trying to load the files from your .info domain instead of the .com domain.

GET https://www.decdev.info/decaforum/cache/themes/theme2/global.css net::ERR_INSECURE_RESPONSE
www.decawave.com/:16 GET https://www.decdev.info/decaforum/cache/themes/theme1/css3.css net::ERR_INSECURE_RESPONSE
www.decawave.com/:17 GET https://www.decdev.info/decaforum/cache/themes/theme2/color_twilight.css net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):10 GET https://www.decdev.info/decaforum/jscripts/jquery.js?ver=1806 net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):11 GET https://www.decdev.info/decaforum/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806 net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):12 GET https://www.decdev.info/decaforum/jscripts/general.js?ver=1810 net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):21 Uncaught ReferenceError: lang is not defined
    at (index):21
(anonymous) @ (index):21
(index):112 Uncaught ReferenceError: lang is not defined
    at (index):112
(anonymous) @ (index):112
(index):199 Uncaught TypeError: $ is not a function
    at (index):199
(anonymous) @ (index):199
(index):400 GET https://www.decdev.info/decaforum/images/collapse.png net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):517 GET https://www.decdev.info/decaforum/task.php net::ERR_INSECURE_RESPONSE
(index):145 GET https://www.decawave.com/decaforum/images/newbanner3.jpg 404 (Not Found)

Please check if you set it correctly... and see if this is maybe hardcode in your header template.
Paid support or developement: www.broatcast-consulting.de
All other: blog.broatcast.de

[Image: EbbMWfN.png]

Reply
#7
Not Solved
Hello,

Can you paste your headerinclude template?

Admin CP -> Templates & Styles -> Templates -> * Your Theme * -> Ungrouped Templates -> headerinclude
Reply
#8
Not Solved
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1810"></script>


{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}";

lang.select2_match = "{$lang->select2_match}";
lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}";
lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}";
lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}";
lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}";
lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}";
lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}";
lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}";
lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}";
lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}";
lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}";

var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
var cookieSecureFlag = "{$mybb->settings['cookiesecureflag']}";
var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}";
var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
var yes_confirm = "{$lang->yes}";
var no_confirm = "{$lang->no}";
var MyBBEditor = null;
var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif";
var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />";
var modal_zindex = 9999;
// -->
</script>

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
/**
* Modal Boxes JS
*
* @author Euan T. <[email protected]>
* @version 1.0.0
*/

jQuery.noConflict();

jQuery(document).ready(function($)
{
// Make the jQuery modal login redirect you back to the page you're currently on //
$('#loginModal input[name="url"]').attr("value", window.location);
// /Login redirect //

// Modal Boxes //
$('a[name="modal"]').on('click', function(event)
{
event.preventDefault();

var target = $(this).attr('rel');

// Set up the shadowing
var maskHeight = $(document).height();
var maskWidth = $(window).width();
$('#mask').css({'width': maskWidth, 'height': maskHeight});
$('#mask').fadeIn(1000);
$('#mask').fadeTo("slow", 0.8);

// Position the actual modal
var winH = $(window).height();
var winW = $(window).width();
$(target).css('top', (winH / 2) - ($(target).height() / 2));
$(target).css('left', (winW / 2) - ($(target).width() / 2));
$(target).fadeIn(2000);
});

$('.modalBox a[rel="closeModal"]').on('click', function(event)
{
event.preventDefault();
$('#mask, .modalBox').hide();
});

$('#mask').on('click', function ()
{
$(this).hide();
$('.modalBox').hide();
});
// /Modal Boxes //
});
</script>
Reply
#9
Not Solved
So after checking your headerinclude it looks fine. Now can you check if your site URL is right in site settings?

Admin CP -> Configurations -> Site Details
Reply
#10
Not Solved
Hi it seems to be working now. I 'm not sure what I did.

In the site details it does say https://www.decawave.com/decaforum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)