Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 1 Year, 6 Months ago Error in mybb 1.8.13
#31
Solved: 1 Year, 6 Months ago
Anyone else experiencing the problems in ACP? In particular the popup for the "Information on this IP" popup from the "module=user-users&action=ipaddresses" page.

The modal box pops up on the page bottom and doesn't have the close option. I've tried to enable development mode to ensure no cache. I uploaded all the 1.8.14 files for CSS and JS. No luck so far. ACP works so differently from ACP that I'm not sure how to debug this.

Anyone else sharing my experience?
Reply
#32
Solved: 1 Year, 6 Months ago
^ looks like modal.css [#] for the admin panel styles also needs changes for the upgraded forums !
Reply
#33
Solved: 1 Year, 6 Months ago
(12-01-2017, 07:00 AM).m. Wrote: ^ looks like modal.css  [#] for the admin panel styles also needs changes  for the upgraded forums !

I copied the changes from the global.css hoping that would work but it didn't.  Tried to copy all js and css admin files from a fresh mybb 1.8.14 and still have issues.
Reply
#34
Solved: 1 Year, 6 Months ago
In my forums, with 1.8.14 the box pops up left bottom and when it's loaded, it hops to the center of the screen.
Reply
#35
Solved: 1 Year, 6 Months ago
^ same for me on a fresh test installation.

@Labrocca, would you like to check it on my test installation ..
Reply
#36
Solved: 1 Year, 6 Months ago
Wow, just narrowed this down and there is some interference with this plugin:
https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=26

It was the only one I had installed on my localhost and when I deactivated it the popup worked. So I commented out the acp plugin lines in the plugin file and BINGO, works.

In particular in that plugin it's a function to the user-user.

// Avatar Gallery when editing user
function avatargallery_admin_user()
{
	global $db, $mybb, $lang, $page;
	$lang->load("user_avatar_gallery");


	echo "<script type=\"text/javascript\">\n function submitUserForm() { $('#tab_overview').closest('FORM').submit(); }</script>\n";

	if($mybb->input['action'] == "avatar_gallery")
	{

The fix is to move the echo of script to below the action like so:

// Avatar Gallery when editing user
function avatargallery_admin_user()
{
	global $db, $mybb, $lang, $page;
	$lang->load("user_avatar_gallery");

	if($mybb->input['action'] == "avatar_gallery")
	{

	echo "<script type=\"text/javascript\">\n function submitUserForm() { $('#tab_overview').closest('FORM').submit(); }</script>\n";


You have no idea how much time I wasted today on this.

A few helpful posts and I fix my forum and report a plugin bug. How wonderful.

BTW, can someone alert the plugin author because he's got his PM to be buddies only.
Reply
#37
Solved: 1 Year, 6 Months ago
Hey Still popup login box not working for me
https://www.irandeliver.com/forum/
Reply
#38
Solved: 1 Year, 6 Months ago
^ login box has worked normal for me on your forum.
Reply
#39
Solved: 1 Year, 6 Months ago
Works for me too, even on mobile...
Have you tryed clearing your browser history and cache / hard refreshing pahe / using different device? Does problem apperas again?
MyBB Translator & helper
Please do not PM me requesting free support or help for your forums.
You can see my paid services here.
Reply
#40
Solved: 1 Year, 6 Months ago
for me the "get more" smiles on the post new reply / post new thread don't open
how to fix and where?
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)