Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Reputation Lost?
#1
Not Solved
Why is it that everytime I try to merge my 1.6 database to 1.8 the reputation keeps resetting to 0 everyones reputation when I rebuild everything?

My account I had 590 reputation but it showed none just the number when I rebuild it, it then resetted to 0? :/
Livewire | MyBB Support Ninja
█ MyBB - Been Using MyBB Since 2009
Reply
#2
Not Solved
Missing reputation Only? I think you updating some important files rewrited.
Supporter | MyBB
Reply
#3
Not Solved
(12-04-2017, 02:27 AM)MonsteR_X Wrote: Missing reputation Only? I think you updating some important files rewrited.

Updating? :/
I merged my old 1.6 database to 1.8.....
Livewire | MyBB Support Ninja
█ MyBB - Been Using MyBB Since 2009
Reply
#4
Not Solved
reputation is not coded in the merge system.
it is a complex task as we have to consider individual posts' reputation along with profile ratings
Reply
#5
Not Solved
(12-04-2017, 06:07 PM).m. Wrote: reputation is not coded in the merge system.
it is a complex task as we have to consider individual posts' reputation along with profile ratings

So how do some forums still manage to merge reputations even though their upgrading from 1.6 to 1.8?
Livewire | MyBB Support Ninja
█ MyBB - Been Using MyBB Since 2009
Reply
#6
Not Solved
reputation table from the database can be manually imported but user IDs & post IDs should be checked with care !
if MyBB 1.8 forum is fairly new (without users) then it could be a simple task.

Easy Rep plugin coded for an older version of MyBB might be helpful in manually adding reputation for (some) users.
Reply
#7
Not Solved
(12-05-2017, 05:00 AM).m. Wrote: reputation table from the database can be manually imported but user IDs & post IDs should be checked with care !
if MyBB 1.8 forum is fairly new (without users) then it could be a simple task.

Easy Rep plugin coded for an older version of MyBB might be helpful in manually adding reputation for (some) users.

He cant get old reputation him acc?
Supporter | MyBB
Reply
#8
Not Solved
(12-05-2017, 05:00 AM).m. Wrote: reputation table from the database can be manually imported but user IDs & post IDs should be checked with care !
if MyBB 1.8 forum is fairly new (without users) then it could be a simple task.

Easy Rep plugin coded for an older version of MyBB might be helpful in manually adding reputation for (some) users.

Manually? That's long since I have around 500 reputation.
Livewire | MyBB Support Ninja
█ MyBB - Been Using MyBB Since 2009
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)