Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 1 Year, 5 Months ago AdminCP No Theme
#1
Solved: 1 Year, 5 Months ago Information 
Hey,

Searched but couldn't find anything.

I have a AdminCP Theme installed but when I install it the Login for the AdminCP has no theme as per say.

Looks like this:

https://i.imgur.com/vkexPiL.png

No idea what I am doing wrong.

Thanks
Reply
#2
Solved: 1 Year, 5 Months ago
How did you installed it and does problem appears for default theme too?
MyBB Translator & helper
Please do not PM me requesting free support or help for your forums.
You can see my paid services here.
Reply
#3
Solved: 1 Year, 5 Months ago
(12-15-2017, 10:55 AM)Ikerepc Wrote: How did you installed it and does problem appears for default theme too?

Hey,

I realized I replaced the default theme with my select AdminCP,

Anyway re-downloaded the default one and installed it then re-set it to a custom AdminCP Theme and the login part is the default AdminCP style?
Reply
#4
Solved: 1 Year, 5 Months ago
which ACP theme you are using ? does it appear normal within the admin control panel ?
can we have your forum url ..
Reply
#5
Solved: 1 Year, 5 Months ago
(12-15-2017, 11:19 AM).m. Wrote: which ACP theme you are using ? does it appear normal within the admin control panel ?
can we have your forum url ..

Hey,

I am using the : https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=858 :

Yes, the theme is fine within the ACP itself, it's just the login and logout part that is default MyBB style.

Now that I notice, It has been quite a while since it was last updated, could this be the problem?
Reply
#6
Solved: 1 Year, 5 Months ago
if you are checking it through a desktop browser then try hard refreshing the login page
(may be a couple of times) or try checking with a different browser ..
Reply
#7
Solved: 1 Year, 5 Months ago
Well it is recomended to keep your software up-to-date.

But I don't think that is problem... Anyway, you can try to update your software and theme.
MyBB Translator & helper
Please do not PM me requesting free support or help for your forums.
You can see my paid services here.
Reply
#8
Solved: 1 Year, 5 Months ago
(12-15-2017, 11:42 AM).m. Wrote: if you are checking it through a desktop browser then try hard refreshing the login page
(may be a couple of times) or try checking with a different browser ..

Hey,

I tried the hard refresh a heap of times to no avail so I switched to a different browser and even there the Login screen is the default style.

(12-15-2017, 11:46 AM)Ikerepc Wrote: Well it is recomended to keep your software up-to-date.

But I don't think that is problem... Anyway, you can try to update your software and theme.

Hey,

My forum is fully up to date but the theme was last update: 06-03-2017

Thanks.
Reply
#9
Solved: 1 Year, 5 Months ago
Sorry... I'm not on computer now So I can't try by myself, but maybe you can try to reinstall theme or install new software at your computer (localhost) or something and that install that theme and check if bug still appears Big Grin
MyBB Translator & helper
Please do not PM me requesting free support or help for your forums.
You can see my paid services here.
Reply
#10
Solved: 1 Year, 5 Months ago
checked the style codes used for the theme & looks like it is intended behavior.
login screen is appearing as if it has no style - it is a minimal look for the responsiveness
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)